“Dette kursus har givet mig en ekstra dimension, som jeg kan bruge i mit arbejde som dyrlæge.”

Anette Munch Andersen / Nordre dyrehospital

Telepati med dyr

Med baggrund i blandt andet medieskab/clairvoyance og en uddannelse som Heilpraktiker(tysk, lægeeksamineret naturmediciner) påbegyndte jeg i foråret 2018 Ditte Youngs uddannelse i ‘Telepati med dyr’.

Det lader til at være en af mit livs absolut bedre beslutninger. Ditte får fra kursets spæde start samtlige deltagere sporet ind på at få succesoplevelser med praktiske øvelser i clairvoyance og telepati. De positive resultater hæver selvtilliden hos holdet generelt.
Med sin naturligt kompetente tilgang til stoffet formår Ditte at få selv komplicerede, eksistentielle problematikker kogt ned til – for alle på holdet – letfordøjelige emner, som kan integreres i de videre kursusganges praktiske øvelser og teori.
Ditte indgyder tillid. Med sin clairvoyance og psykoterapeutiske baggrund skaber hun tryghed for den enkelte kursist. Hver især bliver vi set og støttet.
Hun forstår at følge de komprimerede kursusdage punktligt præcist i forhold til planen og overholde tiden – uden at nogen mister pusten og gnisten.

Energierne på kurset er så høje og fantastiske, at selvom jeg føler mig godt brugt efter de komprimerede kursusdage, “svæver” jeg et par dage efter.
Jeg kan se frem til at praktisere efter endt kursus, fordi jeg ved, at der er opbakning fra Ditte Young og fra mine medkursister, blandt andet fordi den fællesskabsånd, der er blevet opbygget på kurset, er så stærk.

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

CHARLOTTE / Telepati med dyr

Dyretelepati uddannelsen

For mig var det en kæmpe øjenåbner at uddanne mig indenfor dyretelepati hos Ditte.

Jeg startede på første modul da jeg var 16 år, og har altid været en stille og genert pige, så jeg kan huske at jeg synes det var en stor udfordring at skulle være på kursus i noget der var helt nyt for mig, sammen med en masse mennesker jeg ikke kendte. Det var en fantastisk oplevelse at prøve telepati selv for første gang, og da jeg fandt ud af at jeg kunne hjælpe både dyrene og deres ejere, fik jeg mod på mere og har øvet mig lige siden. Jeg har også mødt en masse søde og spændende mennesker undervejs.

Det har betydet at jeg er blevet meget mere udadvendt; jeg tager ofte ud til folk og kommunikerer med deres dyr, og jeg har holdt flere foredrag om telepati uden at være det mindste nervøs. Jeg ved at det jeg gør, kan gøre en kæmpe forskel, og det har virkelig givet mig meget. Jeg er blevet endnu mere bevidst om hvor kloge og sansende væsener dyr er. Det er en stor gave at få lov at formidle deres budskaber, så uddannelsen er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv.

Rent fagligt har jeg også fået meget ud af at lære telepati. Jeg har fået mere viden om hvordan dyr tænker og føler, og kan efterhånden genkende bestemte mønstre i deres adfærd, så jeg mere effektivt kan hjælpe dyrene med at få det bedre, og hjælpe dyrenes ejere med at løse problemer Det har også givet mig en større forståelse for mine egne dyr, så det er noget jeg bruger hver eneste dag.

AMANDA JENSEN / Dyretelepati uddannelsen

Dyretelepatør uddannelse 

At være på Ditte Youngs dyretelepatør uddannelse har åbnet en kæmpe faglig verden indenfor hesteverdenen,som har været min hobby i mange år.

Jeg startede på uddannelsen i 2012 og der havde jeg haft med heste at gøre i 15 år. Det har givet mig en anden forståelse for dyrene.

Det har givet mig en indsigt i nogle af deres reaktionsmønstre og opdage, at der tit er en bagvedliggende
årsag til at dyrene agerer på en for os uhensigtsmæssig måde.

I mit privatliv har det åbnet mine øjne for at der er meget mere mellem himmel og jord.
En verden som også er spirituel, som giver mig en lyst til hele tiden at vide mere.

Det giver mig også en ro, at der ikke er noget der er tilfældigt.

Det giver vildt god mening for mig
i dagligdagen

Nicoline Marciniak / Dyretelepatør uddannelse

Mail telepati med hesten Grålle

Jag har en hopphäst jag tävlar med och vi hade problem med en särskild typ av hinder som han var rädd för. Jag kom i kontakt med Ditte och vi bokade in ett samtal mellan Grålle och Ditte.
Jag mailade två foton av Grålle och beskrev mitt problem. Helgen efter deras kommunikation är Grålle och jag på tävling igen. Hans nervositet och rädsla för det hinder vi tidigare haft problem med är borta. Efter tävlingen ser jag ett mail som berättade vad de talat om. Det var bl a annat en överenskommelse med Grålle där de pratat om hans rädsla och han lovade att han ville vara duktig och göra mig glad. Och det lyckas han verkligen med!!!

CLARA LUNDGREN / Sverige

Telepati med hesten Füni

Vi har haft fornøjelsen af at møde Ditte og opleve hende telepatere med min datters part pony.
Både en fantastisk og morsom oplevelse! Så mange ting, han fortalte os og nogle udfordringer fik vi løst med det samme. Nu ved vi hvordan han har det og hvordan han tænker og så er det op til os at tage den derfra og gøre det bedst muligt.
Det var to mennesker og en pony der gik ind til den session – men tre ligeværdige sjæle der gik ud igen.
Mange tak og de varmeste anbefalinger herfra!
Kærligst Therese, Mette og Füni.

METTE ANKERSTRØM / Gørløse

Telepati med hesten Lido og kursus i kommunikation med dyr

En adfærdsændring hos min hest, fik mig til at ringe efter Ditte. Ikke fordi jeg troede på man kunne tale med dyr, men jeg havde ikke andre midler at trække på. Min eneste interesse var udelukkende, at problemet blev løst. Ditte ankom til stalden, det var hverken en dame med en voodoo dukke i hånden, eller en tryllekunstner med høj hat jeg stod overfor. En helt almindelig pige, med godt humør og et smil solidt plantet på læberne.
Ditte stod udenfor boksdøren og kiggede på min hest, og begyndte så ellers at fortælle mig, hvad min hest havde på hjertet. Jeg fik mange informationer, som jeg ikke ville have været foruden, og informationer som kun jeg kunne vide. Jeg var overbevist, og jeg var forbløffet over, hvad der kunne blive udrettet og løst for mig og min hest, rimelig enkelt. Efter en time, havde jeg svarene på mine spørgsmål, og et problem der var løst. Det var noget jeg aldrig havde regnet med var muligt, – men det er dèt!”.
Om Dittes kurser

: Efter besøget af Ditte hos min hest og jeg, blev jeg fascineret af tanken om selv at kunne kommunikere med mine dyr. Jeg tilmeldte mig kurset “kommunikation med dyr”, med en del skepsis omkring det, at jeg selv ville kunne komme til at tale med dyr. Men jeg mødte op.

Jeg var meget overrasket over, at vi rimelig hurtigt, bare blev kastet ud i det. Men så svært var det heller ikke, vi fik en del hjælp, og vi kunne spørge om alt det vi ville. Jeg havde ikke regnet med det ville lykkedes på 6 timer, at lære at tale med et dyr, men det gjorde jeg altså. Jeg forstår stadig ikke hvordan det kunne lade sig gøre, men det vigtigste for mig var at vide jeg kunne, og hvis jeg kan lære det, så kan alle, der har interessen for det også.
Jeg kan garantere, at I aldrig vil være foruden det!

ANN WINTHER / Holte Rideklub

Telepati med hesten Lido & kursus i kommunikation med dyr

Kære Ditte. Tak for en så fin og professionel dag. Jeg har taget mange “alternative uddannelser” og jeg må sige, at du er fantastisk!
Jeg er fuld af respekt for dig, du rummer os alle og er bare så positiv. Det var fantastisk at alle fik noget ind. Hvor var ALLE bare dygtige.
Jeg glæder mig så meget til næste modul.

TINA SPENDLER / Holte Rideklub

Mail telepathy with the horse Pippi

Pippi er en hest på 8 år. En meget sensitiv hest, med god kvalitet og meget potentiale. 

Efter en tid med masser af træning, følte vi os klar til stævner. Transportering frem og tilbage, en masse forventninger som gik i vasken. Pippi skiftede nemlig pludselig ”adfærd” på den måde at hun fra den ene dag til den anden – ridemæssigt blev en anden hest. Jeg kunne derfor sige mig selv at der måtte være sket noget, at Pippi måtte ha’ ondt et sted. Så dyrlægen måtte med sin ekspertise træde til, og heldigvis var vore unge, men meget dygtige dyrlæge hurtig til at finde årsagen. Diagnosen blev Mavesår. Og behandling blev straks påbegyndt. 

Det var her vi fik en ide om at Ditte skulle træde til, da man er nød til at fjerne årsagen til, at Pippi bliver stresset og dermed får mavesår. Jeg bor i tyskland og derfor skulle Ditte via. et billede telepatere med Pippi. Jeg skrev nogle spørgsmål til Ditte som jeg ønskede svar på. Det var spørgsmål såsom: 

- Hvad giver hende mavesår? 

- Vil Pippi “gå” hele vejen inden for dressursporten?

- Har hun ondt i nogle af sine ben?

De fleste af spørgsmålene var formuleret forholdvis “ikke afslørende” og flere af spørgsmålene havde jeg svar på, men ingen andre end mine nærmeste kendte til det. 

Før Dittes samtale med Pippi troede jeg ikke på at man gennem et billede kunne telepatere. Men min holdning har lavet en U vending… Ditte starter med en lille ting som: “Hej Pippi, siger jeg. “Hej” siger hun nysgerrigt og stikker HELE sit ansigt op mod mit.” 

Dette er måden Pippi normalt siger “Hej” til mig på. Der er så mange små ting som beskriver Pippis adfærd på, hvor jeg genkender hende fuldt ud. De ting som overbeviste mig 100 % på at denne samtale mellem Pippi og Ditte rent faktisk har foregået er:

- Pippi beskriver sig som en Model på en Catwalk, Pippi er en yderst velgående gangartshest, som spadsere som en model på en Catwalk. 

- Pippi beskriver sig selv som en meget følsom hest, hvor let påvirkelig hun er fra sin rytter. Dette genkender jeg også 100 %

- Pippi beskriver også mig, som for ambitiøs, hvilket jeg altid prøver at holde mig selv i nakken for. 

Ditte fortæller mig også, at Pippi siger, at hun til tider og jeg citerer ” Jeg har nogle gange nogen udfordringer i at skifte i galoppen med venstre , men jeg er så hurtig og hurtigtænkende, så jeg nogen gange lige kløjs i rækkefølgen” siger Pippi og griner”. Jeg (Anna) har altid beskyldt mit eget venstreben for, at changementerne ikke er helt så perfekte til venstre som de er til højre. Hvor ville Ditte kunne vide at Changementerne til venstre ikke er helt lige så gode som til højre??

Pippi fortæller også hvordan hun er meget opmærksom på hvad hun spiser, og bruger meget tid på at spise, hvilket jeg også fuldt ud genkender. Ditte spørger så om Pippi har ondt i nogle af sine ben, hvorefter Pippi svarer: ”Jeg har ikke ondt, men jeg kan være generet i mit venstre bagben af og til”. Dette var en ting jeg havde haft en mistanke til. Pippi er købt med en ”ubetydelig” anmærkning i venstre bagben. Ingen har vidst noget til den anmærkning, andre end mine nærmeste, sælger, tyske dyrlæger og så selvfølgelig Pippi…..

Svar på Mavesårs problemerne blev også besvaret, jeg kunne blive ved med at fortælle om alle de ting der passer…

Det går nu igen ridemæssigt fremad med os, og jeg skal nok gøre plads i kalenderen til Dittes kurser, for når nu hesten forstår alt hvad jeg fortæller den, så vil jeg også gerne forstå dens svar.

ANNA ZIBRANDTZEN / Tyskland