Alle grene af elitesportsverdenen har en meget markant fællesnævner: En høj koncentration af individualister med hver sin helt egen vej til medaljerne.
Hvad der gør ridesporten til måske verdens sværeste er dog, at to individualister skal samarbejde om at skabe en højere enhed med kropssproget som indbyrdes kommunikationsform. Uanset disciplinen, handler et smukt, harmonisk og fejlfrit ridt om at gøre den mentale og fysiske forbindelse mellem hest og rytter så usynlig som muligt.

De fleste med interesse for heste har været vidne til ridning, der leder tankerne hen på en ”kampsport”, hvilket, med rette, jævnligt giver anledning til stor kritik af sporten generelt. Omvendt behøver man ikke være ekspert for at glæde sig over en ekvipage, som løser en opgave i et synligt ubesværet samarbejde som en sammensmeltet enhed.

Øget hestevelfærd er min personlige ”kæphest” og med mine egenskaber, som EquiCoach kortlægger jeg hestens mentale og fysiske udfordringer og individuelle behov. På den måde kan jeg hjælpe teamet omkring hesten, og ikke mindst rytteren, til at imødegå disse og sikre en tryg, glad, veloplagt og motiveret firbenet medspiller, som sammen med rytteren kan gå fokuseret til opgaven.

Målet er et forbedret samarbejde mellem hest og rytter og muligvis bedre resultater baseret på stor indbyrdes forståelse, arbejdsglæde og respekt.

Det du får ud af Equicoaching er:

  • En forståelse for din hests mentale og fysiske verden.
  • Øget fokus på hestevelfærden med bevidstheden om, at hesten er en ligeværdig partner for rytteren og sikres de bedste rammer for at kunne yde sit optimale i de ofte stressende konkurrencesituationer.
  • Hjælp til ekvipagen med at kende alle hidtil ubekendte faktorer før og under ridningen for at sikre et fokuseret og sammensmeltet ridt.
  • Via den kontakt og forbindelse, at kunne hjælpe med, at gøre hesten til en bedre og gladere atlet, uden mystik.

Info

Pris: 3 Sessioner hvoraf hver sesssion tager 60 minutter.
Pris for samlet pakke starter ved 9.000 kr. Inkl. Moms for en time, og plus km.takst og kørselstid.
Du kan også købe 10 eller 20 turs klippekort og få rabat. Kontakt for pris, da prisen afhænger af hvor i er i landet.
* Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.