Lær værktøjer til at kommunikere telepatisk med dyr.

Få en dybere forbindelse med dyr og lær at håndtere adfærdsproblemer hos dyr.

Lær at kommunikere telepatisk med dyr.

Du får en dybere forbindelse med dyr og lære at håndtere adfærdsproblemer.

Jeg har bl.a. medvirket i:

Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen
Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen
Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen
Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen
Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Lær af den bedste!

Dette live online kursus bygger på mine 24 års erfaring med at kommunikere telepatisk med dyr og undervise flere end 450 elever.

Vil du være 100 % sikker på, at du  mestrer telepatisk kommunikation både med dit eget dyr og alle dyr, du møder, på et meget højt niveau?

Alle, jeg har undervist, har lært og mestrer nu telepati, fordi mine værktøjer virker!

Jeg er klar til en telepatisk rejse med dyr

Du vil:
• Lære effektive værktøjer til at kommunikere telepatisk med dyr 
• Mestre praktiske, telepatiske værktøjer, som virker hver gang  
• Blive del af et fællesskab af ligesindede dyreelskere 
• Opnå en dybere forbindelse med dyr
• Forstå årsagerne til og omfanget af smerte eller helbredsudfordringer hos dyr 

Jeg vil lære mere om kommunikation med dyr

Hvis du vil vide mere om kommunikation med dyr og min erfaring med at arbejde med dyr og dyreejere gennem mere end 20 år, er du velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 

Du vil modtage et minikursus omkring dyrs personligheder samt min e-bog “10 telepatitips til at forstå dit dyr (endnu) bedre.”

Jeg ønsker en kort samtale om uddannelsen

Hvis du ønsker en kort samtale med mig omkring Animal Telepathy Mastery, er du velkommen til at booke en gratis 20 minutters samtale med mig.

Denne samtale handler kun om Animal Telepathy Mastery og kan ikke bruges til at stille spørgsmål omkring dit dyr generelt.

Ditte Young Animal Telepathy Mastery er for dig, som:

De praktiske detaljer

Kursusdatoer

Det siger tidligere deltagere

En fantastisk start på kurset 

“Din måde at håndtere kursusstarten på var eminent. Fra start af indgød du en fuldstændig tro på og tillid til, at alle på holdet ville kunne telepatere. En tillid der smittede af på mig. Jeg følte mig tryg og i de kyndigste hænder og kunne derfor kaste mig ud i kursusindholdet med ro og tillid. 

Jeg er meget imponeret over din måde at lede uddannelsen på. Du er på én gang både fuldstændig nede på jorden, rolig, afslappet, imødekommende og uimponeret – og samtidig totalt yderst professionel, målrettet og struktureret.

Selv efter mange års videregående uddannelse og efteruddannelse må jeg bare sige, at jeg aldrig har mødt en lærer så dedikeret! Du er totalt dedikeret til det, du mestrer, og totalt dedikeret til at lære det fra dig.

Det mærkes tydeligt, at det ligger dig afgørende på sinde, at man som din elev får muligheden for at lære ALT hvad man formår, og at man ikke skal have investeret i en uddannelse hos dig uden at få totalt value for money.

En kursusdag hos dig flyver bare afsted:
– Rammerne er suveræne
– Alt er nøje tilrettelagt og struktureret
– Der er fuld fart på, men du sørger for at alle er med
– Du har et øje på hver finger i forhold til, at alle kursister er trygge og er med
– Du indgyder tillid og mod
– Du er fuldstændig målrettet
– Du sørger for, at der er en god stemning, og at alle føler sig godt tilpas.”

Ida Lawaetz, Danmark 

Ditte er en dygtig underviser

“Jeg har altid følt, at der var mere i denne verden. Jeg er selv blevet overrasket over, hvor meget telepati jeg egentlig kunne – jeg føler, at jeg er født til at gøre dette!

At lære at stole på den information, jeg får, har været så vigtig. Ditte er så dygtig. Det er godt at se, hvad der er muligt.

Jeg var så glad for, at jeg havde nogle værktøjer til at kommunikere med dyr, da jeg stødte på en kanin, der var blevet ramt af en bil og jeg kunne kommunikere med ham, mens han var ved at dø.”

Rebekah Tolley, Skotland

En kæmpe faglig verden har åbnet sig

“At være på Ditte Youngs uddannelse har åbnet en kæmpe faglig verden inden for hesteverdenen, som har været min hobby i mange år.

Jeg startede på uddannelsen i 2012, og der havde jeg haft med heste at gøre i 15 år. Det har givet mig en anden forståelse for dyrene. Det har givet mig en indsigt i nogle af deres reaktionsmønstre og opdage, at der tit er en bagvedliggende årsag til, at dyrene agerer på en for os uhensigtsmæssig måde.

I mit privatliv har det åbnet mine øjne for, at der er meget mere mellem himmel og jord. En verden, som også er spirituel, som giver mig en lyst til hele tiden at vide mere. Det giver mig også en ro, at der ikke er noget, der er tilfældigt. Det giver vildt god mening for mig i dagligdagen.

Nicoline Marciniak, Danmark 

Unikt, personligt og fordomsfrit kursus

“Kurset er unikt, personligt og fuld af åbenbaringer. Ditte har en meget veletableret og succesfuld karriere inden for dyrekommunikation og guidede os gennem kraftfulde meditationer og teknikker for at få adgang til vores højere selv og i sidste ende være modtagelig for at modtage og videregive information på tværs af tid og rum.

Som deltager på telepatikurset følte jeg mig straks tryg ved, at det faktisk er en god ting at “fejle”, fordi Ditte lærte os hvordan vi kan lære af når vi rammer forkert og årsagen til det.

Udover det faglige indhold og ressourcer havde vores Zoom sessioner en intimitet og åbenhed, der skabte et optimalt læringsmiljø uden fordømmelse.

Jeg anbefaler helhjertet et kursus med Ditte til alle søgende, videnskabsmænd, drømmere, digtere, fysikere og i mennesker fra alle samfundslag. Uanset hvor du kommer fra, føler jeg mig overbevist om, at du vil få et nyt perspektiv, et rørt hjerte og en fornyet kraft i din passion.”

Joia Holman, USA 

Mit forhold til min hund er forandret

“Jeg tog dette kursus, fordi jeg arbejdet på et internat og passet hunde i omkring et år.

Mit forhold til hunde har ændret sig. Nu kan jeg tydeligt se de forskellige personligheder hos de hunde, jeg holder af.

I begyndelsen af det første Zoom møde oplevede jeg en bølge af energi fra Ditte – det var første gang, jeg nogensinde har mærket energien på en så kraftfuld fysisk måde”

Gina Hansen, Hawaii 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.