Vil du lære at kommunikere telepatisk med dyr på den internationale uddannelse?

Lær af den bedste!

Vil du lære at kommunikere telepatisk med dine egne og andres dyr på et meget højt fagligt niveau og endda leve af det? Når du er færdig, vil du lære at mestre evnen til at kommunikere nonverbalt med dyr. Jeg har allerede uddannet 450 elever.

Uddannelsen foregår live online på Zoom. 

Ditte Young Animal Telepathy Mastery er en uddannelse for dig, som: 

De praktiske detaljer 

Du er altid velkommen til at sende en e-mail, hvis du har spørgsmål til uddannelsen. 

En fantastisk kursusstart 

“Din måde at håndtere kursusstarten på var eminent. Fra start af indgød du en fuldstændig tro på og tillid til, at alle på holdet ville kunne telepatere. En tillid der smittede af på mig. Jeg følte mig tryg og i de kyndigste hænder og kunne derfor kaste mig ud i kursusindholdet med ro og tillid. 

Jeg er meget imponeret over din måde at lede uddannelsen på. Du er på én gang både fuldstændig nede på jorden, rolig, afslappet, imødekommende og uimponeret – og samtidig totalt yderst professionel, målrettet og struktureret.

Selv efter mange års videregående uddannelse og efteruddannelse må jeg bare sige, at jeg aldrig har mødt en lærer så dedikeret! Du er totalt dedikeret til det, du mestrer, og totalt dedikeret til at lære det fra dig.

Det mærkes tydeligt, at det ligger dig afgørende på sinde, at man som din elev får muligheden for at lære ALT hvad man formår, og at man ikke skal have investeret i en uddannelse hos dig uden at få totalt value for money.

En kursusdag hos dig flyver bare afsted:

– Rammerne er suveræne
– Alt er nøje tilrettelagt og struktureret
– Der er fuld fart på, men du sørger for at alle er med
– Du har et øje på hver finger i forhold til, at alle kursister er trygge og er med
– Du indgyder tillid og mod
– Du er fuldstændig målrettet
– Du sørger for, at der er en god stemning, og at alle føler sig godt tilpas.”

Ida Lawaetz

Datoer for undervisning

Det siger tidligere deltagere

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.