Kære dyreejer

Så kom med på Dyretelepati Basic online videokursus. 

Ditte Young Dyretelepati Basic

Kurset er for dig, som...

Alt dette lærer du

Modul 1: Den telepatiske samtale

Du lærer:

✓ Teknikker til at føre en telepatisk samtale.

✓ Teknikker til at udnytte din intuition og stole på dine evner.

✓ At lukke af for dine evner igen og beskytte dig selv.

Modul 2: Hvad tænker og mærker dit dyr?

Du lærer:

✓ Teknikker til, hvordan du telepaterer med dit eget dyr, når I er fysisk til stede i samme rum.

✓ Teknikker til, hvordan du aflæser, om dit dyr har ondt, og hvad dyret har brug for.

✓ Hvordan du kan gøre det bedste for dit eget dyr i hverdagen.

Modul 3: Personlighedsprofiler og adfærdsproblemer

Du lærer:

✓ Min teori om dyrs personlighedsprofiler.

✓ Om dyrs adfærd og adfærdsproblematikker.

Modul 4: Hvad tænker dit dyr om dig?

Du lærer:

✓ Hvad dyr tænker om deres mennesker generelt.

✓ Om partnerskabsrelationer og hvordan dyr og mennesker kan udvikle hinanden.

✓ Hvordan du skaber det bedste partnerskab med dit dyr.

Modul 5: Spørgsmål og supervision 16. juni

✓ 2 timers supervision sammen med de andre deltagere med mig live på Zoom.

✓ Spørg om de ting, som du har svært ved eller har brug for hjælp til.

✓ Mødet optages og sendes til alle deltagere på online kurset.

✓ Det er en forudsætning, at du har gennemgået de andre moduler for at deltage i supervisionen.

Alt dette får du

✓ Adgang til lukket Facebookgruppe, hvor alle kan sparre med hinanden under og efter kurset. Jeg er med i gruppen og følger med.

✓ Video undervisning af mig.

✓ Personlig sparring med mig på sidste modul.

✓ Enestående teknikker til at forbedre dine evner.

Sådan foregår det

Dyretelepati Basic foregår online, og kurset består af både teori og praktiske øvelser, alt sammen undervist af mig via videoer, der ligger inde i kurset.

Kurset starter op den 17. april 2023, hvorefter du modtager adgang til alt kursusmateriale. Herefter bestemmer du selv, i hvilket tempo du tager kurset.

I alt får du adgang til 5 moduler. 4 af modulerne består af video undervisning af mig.
I modul 5, som foregår den 16. juni kl. 12-14, superviserer jeg alle deltagere live på et online kald.

Du får adgang til en lukket gruppe for alle kursisterne, hvor I kan sparre sammen.

Din investering er 4.995 kr. inkl. moms.

Forløbet kan betales i 2 rater á 2.500 kr. 

Det siger deltagerne

Det vildeste jeg har gjort længe

"Jeg valgte Dyretelepati Basic kurset, fordi jeg var i tvivl om jeg kunne telepatere med dyr og om jeg var klar til at gå i gang med denne personlige udvikling. Jeg valgte Ditte, da hendes tilgang lød til at være struktureret og meget detaljeret, hvilket tiltalte mig og min måde at lære på. Basic kurset er modulopbygget og kan tages i ens eget tempo, hvilket er en god måde.

Den Facebookgruppe, man bliver en del af, er god ift. at dele erfaringer og spørgsmål. Ditte deler ud af sin store viden i modulerne og giver masser af redskaber, så man kan øve sig i teknikkerne der skal til for at åbne op, og skabe det rum, der giver mulighed for at telepatere. Der er også masser af viden om de forskellige personligheder og relationer.

Jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg måtte dykke dybere i forhold til at telepatere med dyr og den personlige udvikling der følger med. Derfor valgte jeg at gå videre med dyretelepatør uddannelsen. Det er det vildeste jeg har gjort længe. Læringen og energien blev så meget mere intens og øvelserne meget lettere at udføre under Dittes vejledning.

Dagene vi mødes er meget intense og fyldt med guldkorn fra Ditte og masser af øvelser. Det er skræmmende og meget lærerigt. Skræmmende fordi vi skubbes ud af vores comfortzone, og trygt fordi Ditte er der til at støtte os og vores udvikling. Den gave får man ikke med fra Dyretelepati Basic kurset. Pludselig går alt op i en højere helhed og ja, jeg kan telepatere og det kan alle på uddannelsen.

Jeg vil dog ikke have undværet at have taget Dyretelepati Basic kurset. Jeg har taget en hel del viden fra Dyretelepati Basic kurset med, da jeg startede Dyretelepatør uddannelsen. Det har givet mig en ro og det har været lettere for mig, at gå ind i processen med åbenhed og tillid ift. viden om hvad det vil sige at telepatere med dyr.

Jeg er kun lige startet på denne fantastiske rejse og glæder mig til resten af den og se hvor den fører mig hen i fremtiden."

Metine Kristiansen

Dejligt nem og ligetil metode

"Ditte Young har en dejligt nem og ligetil metode, som tiltaler mig, og jeg føler ikke noget besvær ved at koble mig på dyrene eller at snakke med dem.

Det er nogle gode redskaber, Ditte Young giver videre til sine kursister.

Jeg har slet ikke været i tvivl om, hvordan jeg skulle komme videre. Jeg har på intet tidspunkt følt mig alene, selvom dette kursus var online. Hvis jeg har haft nogle spørgsmål, har Ditte Young hele tiden været klar til at svare mig, hver eneste gang.

Jeg kan på det varmeste anbefale at du tager Ditte Youngs ”Dyretelepati Basic”, hvis du har lysten til at være med til at gøre en forskel for vores kæledyr."

Bianca

En ny verden

"Ditte har lavet et super godt kursus, hvor man bliver guidet ind i telepati verdenen. Det har lært mig utroligt meget omkring mig selv, og hvor vigtigt det er at kende sig selv. 

Ditte er utroligt dygtigt til at forklare og fortælle, og hun giver nogle rigtig gode redskaber, som man kan bruge. Det tager tid at lære, og jeg personligt er helt klar over, at jeg er en af de personer, der kommer til øve sig længe, til jeg får erfaringen.

Nogle mennesker kan det med det samme, og andre kan være længere tid om det. Det er bare at have tålmodighed. 

Hvis man har mod på at lære en ny verden at kende, så skal man give sig selv den mulighed og hoppe på Dittes kursus."

Anne Hvillum Frederiksen

Mine varmeste anbefalinger

"Kurset er utroligt spændende og meget logisk bygget op. Den sidste modul får hele kurset samlet op og rundet af på smukkeste vis. Jeg fik rigtig mange aha-oplevelser undervejs. Følelser, oplevelser og fornemmelser gav pludselig mening.

Lad mig sige det med det samme: Det var ikke let for mig. Men det virker faktisk!

Mine dyr er begyndt at opføre sig lidt anderledes (katte og heste). De snakker mere til mig – også med lyde – fordi de nu ved, at jeg virkelig ønsker at forstå dem, og de er mere opsøgende.

Online kurset har den kæmpe fordel, at jeg har kunnet side og se en kursusdel 100 gange, hvis jeg ville. Og derudover har vi – deltagerne – nu stadig hinanden at øve os med i den lukkede gruppe.

Ditte er en utrolig sympatisk og indfølende underviser. Hun har en god måde at guide os til at turde tro på, at vi kan. Kurset får mine varmeste anbefalinger."

Hanne Brudholm

Et utroligt spændende univers

"Dyretelepati Basic kurset har været et utroligt spændende univers at beskæftige mig med. Jeg fik mange fine guidelines.

Ditte Young fokuserer på løsningen frem for problemet. Det er en måde til at skabe større forståelse og harmoni. Det synes jeg er genialt!"

Dorthe Dahl

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.