Forstå din hest

Hvordan opnår du bedre forståelse, og en stærkere kommunikation, dig og din hest imellem? Både i det daglige arbejde, hyggestunderne og til stævne? Kom med til spændende Clinic, og bliv endnu klogere på din hest med Ditte Young. EquiCoach og Dyretelepatør Ditte Young er anderkendt i både ind- og udland for sine telepatisk evner, og synlige resultater. Ditte Young er bl.a. coach´en bag TV og lyd træning med Cathrine Dufour & Cassidy op til DM sejren, og efterfølgende hendes succes i OL med 13.pladsen.
På denne eksklusive clinic, er det muligt, at møde Ditte Young, og selv at prøve at telepatere med din hest.

Deltagerne vil få indsigt i følgende punkter:

 • Hvad er telepati?
 • Hvordan telepaterer du med din hest?
 • Om hestepersonligheder
 • Om at være i partnerskab med din hest
 • En livedemonstration af Ditte Young med en telepati på en hest fra stedet, hvor clinic’en afholdes
 • Øvelser i fællesskab
 • Hvad tænker din hest?

* Deltagerne bedes alle medbringe foto af deres hest.

For yderligere info, kontakt Ditte

Vi ses i himlen

Ditte Young er én af Danmarks mest kendte dyretelepatører. Hun arbejder både med hunde, katte og heste og hjælper dyrenes ejere med at afdække adfærdsproblemer hos dyrene. Men hun hjælper også dyreejere med at sige farvel til deres dyr eller til at få kontakt med dem, når de er aflivet.

Hvad der kan være på den anden side af livet for dyrene fortæller hun om i foredraget “Vi ses i himlen”, som hun holder rundt omkring i hele landet.

I foredraget kommer hun rundt om sine egne erfaringer med telepatisk kontakt med afdøde dyr og kommer bl.a. ind på, hvad der sker med dyrene, når de kommer i himlen. Hvordan ser deres himmel fx ud? Undervejs i foredraget vil hun også give en demonstration af telepatisk kontakt til et dyr, som én blandt publikum gerne vil i kontakt med. Deltagerne bedes medbringe et billede af deres dyr, hvis de ønsker at være blandt én af dem som bliver udvalgt på aftenen. Det må være et levende og et dødt dyr.

For yderligere info, kontakt Ditte

Livet efter døden

– med Sebbastian Lorantius

Kom til en livedemonstration med dyr og mennesker med Ditte Young og Sebbastian Lorantius, når de går sammen og hjælper med at formidle fra den anden side.

Foredraget starter med lidt kort teori og viden og universet og resten af foredraget vil du se dem begge lave live demonstrationer. Du kan få mulighed for at få kontakt med en afdød hos Sebbastian. Og du kan få mulighed for at få kontakt med et afdødt dyr eller et levende dyr hos Ditte.

Husk at tag et billede med af dit dyr, hvis du vil være blandt dem som ønsker kontakt til dyrene.

For yderligere info, kontakt Ditte

Hvad hvisker hesten

Hvad hvisker hesten til dig? Hvordan kan det lade sig gøre? Og er heste mere spirituelle dyr end andre? 
Kom med til et spændende foredrag og lær mere om hvad det egentlig er hestene gør i samspillet med os på det personlige og det åndelige plan med Ditte Young.

Ditte Young er anerkendt både i ind- og udland for sine telepatiske og clairvoyante evner og ikke mindst synlige resultater. Hun har bl.a. hjulpet ryttere som: Per Sandgaard, Bo Høstrup, Cathrine Dufour, Caroline Poulsen, Anna Zibrandtsen, Thomas Sandgaard, Ellen Birgitte Farbrot, Hannes Melin, Mikaela Lindh, Carina Cassøe Krüth og mange flere.

På dette foredrag er det muligt at møde Ditte Young og se hvordan hun kommunikerer med en udvalgt hest og får spirituelle råd til hestens ejer og rytter.

Deltagerne vil få indsigt i følgende punkter:

 •      Hvorfor er heste spirituelle dyr og hvordan er de det?
 •      Om evidens af telepatiske evner
 •      Personlig og åndelig udvikling for heste og ryttere
 •      Om partnerskabsrelationen ”De Forbundne” og personlighedsprofilen ”Mesteren”
 •      En livedemonstration af Ditte Young med en udvalgt hest
For yderligere info, kontakt Ditte