Forstå din hest

På personligheden, adfærd og i relationen

26. marts 2024 kl. 18.30-21.00
Solrød Rideklub, Nordmarksvej 12, 2680 Solrød Strand 

De fleste ryttere synes, at det er nemmere at være sammen med deres hest end med andre mennesker. Men hvad gør man så, når partnerskabet med ens hest bliver konfliktfyldt?

Mange ryttere er i tvivl om, hvornår hesten er fræk, ikke stoler på dig, mangler selvtillid, eller har ondt og meget mere.

Under denne clinic vil du få svarene på dine spørgsmål.

Du vil ikke længere være i tvivl, fordi du vil forstå din hest meget bedre, og I vil få en bedre fremtid sammen, med færre konflikter og frustrationer og plads til mere sjov og kærlighed imellem jer.

Køb din billet ved at sende en SMS til 23376272 (Michelle Leth) med tilmelding. Pris 250 kr. (som tilskuer) betales på MobilePay 3260VZ. 

Skal du og din hest være med?

Ønsker du at være med, kan du  tilmelde dig ved at sende en SMS til Michelle Leth om, hvorfor vi skal vælge dig, og hvilke problemer du har med din hest (Problemet skal være relevant for andre). De to kandidater vælges 1. marts 2024. 

Pris med hest 1.300 kr.

Vil du lære at telepatere selv?

Lær praktiske værktøjer, der gør dig i stand til at kommunikere telepatisk med dyr. Få en dybere forbindelse med dyr, forstå deres tanker og lær, hvordan du kan håndtere adfærdsproblemer.

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”