Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Jeg bliver til stadighed overrasket over at se hestes udvikling, deres intelligens, og hvor individuelle de er

af Ditte Young · 11. juni 2013

En af de sidste heste, jeg så, overraskede mig, og jeg blev meget rørt.

Det var første gang jeg stod over for en hest, som ville arbejde MERE end den gjorde.

Den fortalte mig, at dens rytter, som var en ung pige, ikke gav slip indeni. Hun holdt altså både kærligheden og begejstringen tilbage over for den.

Inderst inde ville hun gerne bruge den mere, elske den mere, men hun fik af vide, at hun skulle prøve at gå op i andre ting også, som unge piger jo gør. Da pigen hørte hesten bekræfte, at den ville have hendes fulde opmærksomhed og kærlighed, blev pigen meget rørt.

Og det der overraskede mig var, at de fleste heste ikke bryder sig om, når deres ryttere blive for overambitiøse. Så jeg lærer hver gang, at der er ikke én hest, som har det på den samme måde. Det er forholdet mellem rytter og hest, som er vigtigt, og det er jo individuelt for hver evig eneste gang jeg hjælper nogen.

Kærligst
Ditte

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young | Webdesign 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.