Forstå dit dyr

Bliv klogere på din bedste ven og få et indblik i dens
personlighed, adfærd og relationer.

Forstå dit dyr

Bliv klogere på din bedste ven
og få et indblik i dens
personlighed,
adfærd og relationer.

Skal jeg hjælpe jer?

Denne pakke er til dig, som ønsker at få et tættere forhold og samhørighed til dit dyr. Du vil via denne pakke skulle arbejde med at forstå dit dyrs adfærd og selv tage ansvar for de ting, som dit dyr reagerer på via dig.

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som hjælper hesten med at rette sig selv op og afspænde sig selv, ud fra egne ressourcer uden manipulation med henblik på selvhelbredelse.

Kan man vinde og ride med hjertet?
Gennem Equicoaching kan du forbedre samarbejdet med din hest ved at forstå den på det mentale- og fysiske plan, og derved forbedre samarbejde mellem hest og rytter.

Hunde har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Heste har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Inden for telepati er der ingen landegrænser. Derfor er det også muligt at kommunikere med dyr via et billede. Den største fordel er, at du modtager hele korrespondancen på skrift. Der kommer meget information til dig på 1 time, og det er svært at huske det hele. Når du har booket din session, får du information om, hvad jeg skal bruge fra dig.

En fantastisk behandlingsform til dyr, som er skadede, har uro eller chok/traumer. Jeg stiller jeg mig til rådighed som kanal og sender lys og kærlighed igennem til dit dyr. Jeg renser dets chakraer og sender lys der, hvor dit dyr har brug for det.

En online session giver dig mulighed for at sidde face to face med mig og få en clairvoyance – eller hvis du ønsker – hjælp til dit dyr via telepati. Du kan stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet, mens vi er i gang.

Dit dyr er et spejl til dig. Derfor er det lige så vigtigt, at du selv er i fysisk og mental balance, som at dit dyr er. Jeg tilbyder hjælp til dig – både terapeutisk og clairvoyant, live, på mail eller online. Det kan du læse om på D-evelopment.

Få hjælp af en Ditte Young konsulent

Book en konsulent ved at sende en mail.

Ønsker du at booke Ditte til Fyn eller Jylland, kan du sende en mail til info@ditteyoung.dk eller gå til booking siden.

Som noget nyt tilbyder konsulenterne billede telepati over telefonen, online eller via mail.

Ditte Young

Hele landet
Send e-mail

Mathilde

Fyn
✉ Send e-mail

Marian

Nordjylland
✉ Send e-mail

Annemarie

Midt- og Sønderjylland
Send e-mail

Tilmeld dig Ditte Youngs nyhedsbrev
og modtag e-bogen
“10 telepati tips til at
forstå dit dyr (endnu) bedre”

Forstå din hest

En fagbog af equi-coach Ditte Young – fyldt med erfaringer og gode råd til alle hesteejere og ryttere. Bogen er baseret på Ditte Youngs mange års erfaringer og arbejde med heste og ryttere, alt fra skovtursryttere til eliterytterne, som både har vundet DM, EM, VM og deltaget i OL.

De fleste mennesker, som har med heste at gøre, har tænkt tanken: ”Gad vide, hvad der går igennem hovedet på min hest? Er den fræk, eller fejler den mon noget?” I bogen vil du finde nøje beskrivelser af de adfærdsproblemer, som du kan have med din hest, samt situationer, hvor du kan komme i tvivl om, hvad der ligger til grund for, at din hest gør, som den gør.

Baseret på fingerspidsfornemmelser, erfaringer og terapeutiske råd får du konkrete værktøjer til at løse mange adfærdsproblemer omkring din hest. Du vil også få et større indblik i, hvad der ligger til grund for din hests opførsel – enten når den er i flok eller blandt os mennesker og i dens arbejde, som kan være spring, trav, dressur og meget mere.

I bogen finder du beskrivelsen af Ditte Youngs 6 heste-personlighedsprofiler, og hvorfor hun personliggør hestene for at give en øget forståelse for, hvad den enkelte hest har brug for. Som noget helt nyt vil du kunne læse om relationsarbejdet, når I er en ekvipage, og få gode råd til, hvordan du opnår et stærkt samarbejde med din hest – uanset om du er en ung ponyrytter, seniorrytter, der rider på et højt plan, eller elsker at være sammen med din hest i liberty.

Forstå din hest er desuden fyldt med casehistorier fra Ditte Youngs arbejde med nogle af Skandinaviens mest anerkendte eliteryttere op til de større konkurrencer såsom DM og OL, hvor hun beskriver, hvilken personlighedsprofil hver enkelt hest har, og giver forklaringer på, hvorfor hestene reagerede, som de gjorde i de forskellige tilfælde. Blandt eliterytterne er de danske landsholdsryttere Cathrine Dufour og Thomas Sandgaard samt den norske landsholdsrytter Ellen Birgitte Farbrot.

Bogens formål er at skabe en øget forståelse for hestens væsen og samtidig give dig nogle brugbare og håndgribelige værktøjer til en øget hestevelfærd. Bogen er skrevet til ære for de mange heste, som stiller sig til rådighed for deres mennesker hver eneste dag.

Hvad hvisker hesten?

Hvad hvisker hesten handler om, hvilken rolle hestene spiller i menneskets personlige og åndelige udvikling.

For mange år siden fik dyretelepatør, terapeut og clairvoyant Ditte Young at vide, at hun en dag ville få himlen og jorden til at mødes. Et arbejde, som hun ikke vidste, hvordan ville blive muligt.

I arbejdet med hestene begyndte hun at forstå, hvor stor en udvikling der er i den sjælerejse, man som rytter gennemgår sammen med sin hest. En rejse, hvor to sjæle mødes og spejler hinanden på godt og ondt. Et udviklingsarbejde, som kan være smertefuldt og bekymrende, men også fyldt med latter, smil, sammenhold og kærlighed. Derfor gør det alt arbejdet og det hårde slid med hestene det hele værd. Med dem kan du opleve et NU og en mening med livet, hvis du er stille og lytter til, hvad hesten hvisker til dig.

Hvad hvisker hesten handler om, hvilken rolle hestene spiller i menneskets personlige og åndelige udvikling. Hvordan det kan lade sig gøre at kommunikere med dem uden sprog.

Du vil også kunne læse om, hvad der sker med heste i forbindelse med en aflivning, om reinkarnation og om sjælens rejse til det evige liv. Du kan læse om evidens og også om den store modstand, Ditte Young mødte på sin vej i et for hende ukendt land, da hun ikke selv havde haft med heste at gøre, men som hun med årene fik et indgående kendskab til. I Ditte Youngs arbejde med hestene kæmper hun for, at du som rytter stoler på det, du mærker – alt, hvad du mærker, er netop sandheden for dig.

Ditte Young Dyretelepatør uddannelsen

En uddannelse for dig som:

Uddannelsen

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria