Læs mere om Ditte Youngs ydelser
og book din næste tid

Hunde har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Heste har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Inden for telepati er der ingen landegrænser. Derfor er det også muligt at kommunikere med dyr via et billede. Den største fordel er, at du modtager hele korrespondancen på skrift. Der kommer meget information til dig på 1 time, og det er svært at huske det hele. Når du har booket din session, får du information om, hvad jeg skal bruge fra dig.

Et intensivt 1:1 terapeutisk og telepatisk coaching forløb med mig, hvor du over 10 moduler opnår det partnerskab med dit dyr, som du drømmer om – og som vil holde resten af livet.

En online session giver dig mulighed for at sidde face to face med mig og få en clairvoyance – eller hvis du ønsker – hjælp til dit dyr via telepati. Du kan stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet, mens vi er i gang.

Kan man vinde og ride med hjertet?
Gennem Equicoaching kan du forbedre samarbejdet med din hest ved at forstå den på det mentale- og fysiske plan, og derved forbedre samarbejde mellem hest og rytter.

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young | Webdesign 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.