Læs mere om Ditte Youngs ydelser
og book din næste tid

Denne pakke er til dig, som ønsker at få et tættere forhold og samhørighed til dit dyr. Du vil via denne pakke skulle arbejde med at forstå dit dyrs adfærd og selv tage ansvar for de ting, som dit dyr reagerer på via dig.

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som hjælper hesten med at rette sig selv op og afspænde sig selv, ud fra egne ressourcer uden manipulation med henblik på selvhelbredelse.

Kan man vinde og ride med hjertet?
Gennem Equicoaching kan du forbedre samarbejdet med din hest ved at forstå den på det mentale- og fysiske plan, og derved forbedre samarbejde mellem hest og rytter.

Hunde har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Heste har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Inden for telepati er der ingen landegrænser. Derfor er det også muligt at kommunikere med dyr via et billede. Den største fordel er, at du modtager hele korrespondancen på skrift. Der kommer meget information til dig på 1 time, og det er svært at huske det hele. Når du har booket din session, får du information om, hvad jeg skal bruge fra dig.

En fantastisk behandlingsform til dyr, som er skadede, har uro eller chok/traumer. Jeg stiller jeg mig til rådighed som kanal og sender lys og kærlighed igennem til dit dyr. Jeg renser dets chakraer og sender lys der, hvor dit dyr har brug for det.

En online session giver dig mulighed for at sidde face to face med mig og få en clairvoyance – eller hvis du ønsker – hjælp til dit dyr via telepati. Du kan stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet, mens vi er i gang.

Dit dyr er et spejl til dig. Derfor er det lige så vigtigt, at du selv er i fysisk og mental balance, som at dit dyr er. Jeg tilbyder hjælp til dig – både terapeutisk og clairvoyant, live, på mail eller via Facetime. Det kan du læse om på D-evelopment.

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria