Adfærdspakke

Denne pakke er til dig, som ønsker at få et tættere forhold og samhørighed til dit dyr. Du vil via denne pakke skulle arbejde med at forstå dit dyrs adfærd og selv tage ansvar for de ting, som dit dyr reagerer på via dig.

Jeg møder flere og flere mennesker, som ønsker at få en bedre forbindelse og samhørighed til deres dyr. Det kan være en rytter, som ikke mærker en stor kærlighedsforbindelse til sin hest. Det kan være en ejer, som er i tvivl om hvorvidt de magter opgaven med deres hund i hjemmet.

Når du vælger denne pakke, vælger du også at forstå, hvad det er inde i dig selv, som dit dyr reagerer på. Det kan være signaler, følelser, tanker og meget mere.

Forløbet foregår over 3 sessioner, hvor jeg er fysisk til stede hos dig og dit dyr.

Session 1: Jeg telepaterer med dit dyr og sammen finder vi årsagen til dens adfærdsproblemer eller ageren med dig. Jeg oplyser dig om hvilke værktøjer der skal til for at du kan ændre adfærd med dit dyr. Her vil du få forståelsen for dit dyrs behov og ønsker og få redskaberne til at løse det.

Session 2: Jeg coacher dig, som ejer til dit dyr, så du opnår mere harmoni, glæde og balance inden i dig selv, som selvfølgelig vil smitte af på dit dyr i positiv retning. Her burde du allerede kunne mærke en lille positiv ændring i forholdet mellem dig og dit dyr.

Session 3: Jeg telepaterer og coacher dig og dit dyr efter nogle uger og følger op på den udvikling i sammen har gennemgået. Hvis der er behov der har ændret sig, eller du har brug for flere værktøjer, får du dem her. Her bør der være så mærkbare forandringer i jeres forhold, så I nu har en ny platform at gå ud fra sammen.

De problemer jeg ofte ser er:

  • Din hest “modarbejder” dig. Det kan være, at den bukker dig af, der er ingen fremdrift, eller den reagerer ikke på dine signaler
  • Din hest virker deprimeret eller aggressiv
  • Din hund lider af separationsangst
  • Din hund lystrer dig ikke, selvom I har gået til lydighedstræning
  • Din kat vil ikke kæle med dig mere
  • Din kat løber hjemmefra ofte

Jeg er uddannet psykoterapeut og bruger coaching teknikker blandet med telepati under disse tre sessioner.

Pris: 3 sessioner, hvoraf hver session tager ca. 60 minutter. Prisen starter fra 11.400 kr. inkl. moms.

Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria