Når jeg kommer ud til dig og dit dyr, ”stiller jeg ind” på dyret ved at lukke mine øjne. Når jeg åbner dem igen og begynder at tale, har jeg kontakt med dit dyr. Jeg behøver ikke nogen informationer fra dig for at kunne kommunikere med dit dyr.

 Jeg kommer ind på følgende under en telepati:

Du kan opleve, at dit dyr bliver træt, begynder at gabe eller falder i søvn under vores kommunikation.

 Fordelen ved at jeg er fysisk til stede er, at du får set dit dyr reagere mens vi står sammen alle sammen og evt. vil du kunne se adfærdsændringerne eller teste dem af sammen med mig under sessionen. Fx heste, der er bange for klippe maskiner eller ikke vil læsses.

 En anden fordel er, at du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil under sessionen og på den måde blande dig i kommunikationen. Du kan betragte mig som en slags tolk mellem dig og dit dyr.

  • Dyrets personlighed
 og selvopfattelse
  • Forholdet til ejeren /rytter/part/tidligere ejer/træner m.m.
  • Dyrets egen opfattelse af dets ressourcer og udfordringer i sit arbejde
  • Den hierarkiske opbygning i jeres relation og lederskab
  • Dyrets helbred (Jeg er ikke dyrlæge. Jeg giver en pejling fra dyret om de eventuelle skader, som har gjort indtryk på den og som du skal være opmærksom på. Dyr kan også vise mig, hvordan skaderne kommer til udtryk og du vil derfor få besvaret om dit dyr er ulydig, eller om der er en helbredsmæssig årsag til en given adfærd).
  • Adfærdsproblemer og konkrete værktøjer til at løse dem.

For yderligere information må du endelig kontakte mig.

Info

En seance med dyr tager ca. 60 minutter.
Pris baseret på 4 dyr samlet på samme lokation. Priser fra 14.000 inkl. moms.
* Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.

Udtalelse

Telepati med dyr

Med baggrund i blandt andet medieskab/clairvoyance og en uddannelse som Heilpraktiker(tysk, lægeeksamineret naturmediciner) påbegyndte jeg i foråret 2018 Ditte Youngs uddannelse i ‘Telepati med dyr’.

Det lader til at være en af mit livs absolut bedre beslutninger. Ditte får fra kursets spæde start samtlige deltagere sporet ind på at få succesoplevelser med praktiske øvelser i clairvoyance og telepati. De positive resultater hæver selvtilliden hos holdet generelt.
Med sin naturligt kompetente tilgang til stoffet formår Ditte at få selv komplicerede, eksistentielle problematikker kogt ned til – for alle på holdet – letfordøjelige emner, som kan integreres i de videre kursusganges praktiske øvelser og teori.
Ditte indgyder tillid. Med sin clairvoyance og psykoterapeutiske baggrund skaber hun tryghed for den enkelte kursist. Hver især bliver vi set og støttet.
Hun forstår at følge de komprimerede kursusdage punktligt præcist i forhold til planen og overholde tiden – uden at nogen mister pusten og gnisten.

Energierne på kurset er så høje og fantastiske, at selvom jeg føler mig godt brugt efter de komprimerede kursusdage, “svæver” jeg et par dage efter.
Jeg kan se frem til at praktisere efter endt kursus, fordi jeg ved, at der er opbakning fra Ditte Young og fra mine medkursister, blandt andet fordi den fællesskabsånd, der er blevet opbygget på kurset, er så stærk.

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

CHARLOTTE / Telepati med dyr