Kranio Sakral Terapi & Healing

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som hjælper hesten med at rette sig selv op og afspænde sig selv, ud fra dens egne ressourcer uden manipulation med henblik på selvhelbredelse.

Behandlingen suppleres med healing, som er en fantastisk behandlingsform til dyr, som enten er skadet, har uro eller chok traumer og der skal ro på nervesystemet.

Dermed er denne KST form også den man kalder biodynamisk. Kranio sakral terapi er baseret på opfattelsen af, at der i kroppen findes en rytme kaldet den kranio sakrale puls, hvor hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) pumpes rundt i kroppen omkring hjernen og rygmarven. Det er denne puls man arbejder med under behandlingen.

Det kranio sakrale system består af

Man bruger KST, når man skal løsne for spændinger og blokeringer i den kraniosakrale puls og nervesystemet. Behandlingen gør, at energien kan flyde mere frit i kroppen. Den positive virkning af KST behandling er, at det frigør spændinger i leddene mellem knoglerne, afspænder i de stærke membraner, som holder hjernen på plads og forbedrer cirkulationen af både hjernevæsken og blodet.

Du kan bl.a. bruge KST når hesten:

Behandlingen suppleres med healing

Som healer stiller jeg mig til rådighed som kanal og sender lys og kærlighed igennem til dit dyr. Jeg renser dets chakraer og sender lyset derhen, hvor jeg mærker, at dit dyr har brug for det. Healing foregår ved, at jeg holder hænderne et par centimeter fra dyrets fysiske krop, eller skaber en let berøring på huden af den.

Gennem healing kan man hele nervesystemet i forbindelse med chok/traumer, kroppen og sindet og på den måde få:

En session tager ca. 60 minutter og koster 2.500 kr. (behandling af hunde foregår i klinikken i Lyngby).

Ved 4 heste samlet på samme lokation er priserne fra 14.000 inkl. moms, kilometertakst og kørselstid.

Ved kørsel til Fyn eller Jylland aftales pris telefonisk.

For booking af af en KST pakke, send venligst en mail.

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.