Jeg kommunikerer med dyr enten ved at være fysisk til stede i rummet med dem, eller jeg kan ”stille ind” på dem ved at ejeren sender mig dyrets navn, samt et billede, også kaldet en billedtelepati.

 Jeg fungerer, som en slags oversætter mellem dyret og dens ejer.
Kommunikation med dyr foregår via telepati, hvor vi udveksler sætninger, følelser og sender billeder til hinanden. Jeg har erfaret, at nogen dyr er meget åndeligt begavet, har en stor psykologisk forståelse af dem selv, andre dyr og mennesker. Men det er ikke altid deres ejere har opfanget deres signaler, eller forstår dem. Det er svært at kende forskel på hvornår ens dyr er ulydig og hvornår den har smerter og derfor har en uhensigtsmæssig adfærd.

 Den tydeligste måde hvorpå dyr kan kommunikere, at der er noget galt, eller de er utilfredse, er ved protestere for at blive set og hørt. Fuldstændig ligesom børn.


Protester kan være:

  • Heste der sparker ud efter deres ejere
, – bukker, – stejler, ikke vil læsses i trailer, stopper 2 m. foran et spring, bukker, krybbebider m.m.
  • Hunde der gøer uhæmmet
  • Katte der tisser i sofaen
  • En hund der bider i tapetet, gøer uafbrudt eller angriber andre
  • En kat der gentagne gange løber hjemmefra, ikke benytter sig af kattebakken, er angst

Hvis ejerne er bevidste om deres dyrs personlighed, vil de kunne genkende deres dyrs personlighed, vaner, hvad de kan lide og ikke lide, som jeg ofte får af vide i en session med dyr. Under en session med et dyr får ejeren af vide hvad dyret selv mener om dens personlighed, forholdet til ejeren, rytteren eller part, dens ressourcer eller udfordringer i sit arbejde,
hvad den har brug for i sin kost, hvilke helbredsproblemer den har eller har haft og hvordan de kommer til udtryk i dens adfærd,
 og tilsidst gennemgår vi adfærdsændringer, hvis der er noget ejeren ønsker at få ændret ved sit dyr.
Der kan også komme beskeder, som ejeren måske ikke er bekendt med, som fx. hvordan tidligere ejere har behandlet dyret og få afdækket, om det kan være årsag til eventuelle problemer med deres dyr. 

Dyr er ligeså forskellige som os mennesker og hver session med et dyr er derfor forskelligt. 

Formålet med at kommunikere med dyr er bl.a. at få ejeren til at forstå dyrets personlighed og dermed opnå et bedre samarbejde dem imellem.
Nogen ejere ønsker hjælp til at forstå “dårlige vaner” hos dyret, eller en uhensigtsmæssig adfærd. Hvis du har et større adfærdsproblem så læs under menuen: Adfærdspakken.

Jeg kan også få kontakt til afdøde dyr, hvis dette ønskes. Det bruges ofte, hvis ejere ikke har fået sagt ordentligt farvel til deres dyr.

Info

En seance med dyr tager ca. 60 minutter.
Pris: 3.000 kr. inkl. moms pr. dyr. Hvis jeg er fysisk tilstede hos ejer og dyr, lægges der statens km takst oven i. Ved kørsel til Fyn og Jylland køres der kun hvis der er 4 dyr samlet på samme lokation. Pris aftales telefonisk.
* Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.