Telepati med heste

Heste har ikke et verbalt sprog og kan dermed “ikke tale”. Men de kan udsende en energi, som vi mennesker kan opsnappe, hvis vi lytter og er stille i os selv. Dyretelepati kaldes også for nonverbal kommunikation. En kommunikationsform, hvor man sanser og fornemmer hinanden og sætter ord på de følelser, der kommer.

Når jeg kommer ud til dig og din hest, ”stiller jeg ind” på hesten ved at lukke mine øjne. Når jeg åbner dem igen og begynder at tale, har jeg kontakt med din hest. Jeg behøver ikke nogle informationer fra dig for at kunne kommunikere med din hest. Du kan opleve, at din hest bliver træt, begynder at gabe eller falder i søvn under vores kommunikation.Fordelen ved, at jeg er fysisk til stede er, at du får set din hest reagere, mens vi står sammen alle sammen. Evt. vil du kunne se adfærdsændringerne eller teste dem af sammen med mig under sessionen. Fx hvis din hest er bange for klippemaskiner eller ikke vil læsses.En anden fordel er, at du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du vil under sessionen, og på den måde kan blande dig i kommunikationen. Du kan betragte mig som en slags tolk mellem dig og din hest.

Jeg kommer ind på følgende under en telepati:

En telepati seance med din hest tager ca. 60 minutter.

Pris baseret på 4 heste samlet på samme lokation. Priser fra 14.000 inkl. moms, kilometertakst og kørselstid.

Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.

For booking af af en adfærdspakke, send venligst en mail.

Læs også om billede telepati med dyr 

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.