Bemer Dækken

Bemer dækken / madras bruges til fysisk vaskulær terapi hos heste og mennesker. Teknologien anvender et unikt Hertz signal, som hjælper kroppen med at accelerere helingsprocessen, og med at bekæmpe betændelsestilstande og smerter.

Bemer Horse Set

Bemer Horse Set er et hestedækken, som er opfundet og testet i Tyskland. Dækkenet har været på markedet i de sidste 12 år og bliver mere og mere brugt i hestebranchen. Vores model er 3. generations teknologi.

Et Bemer Vet Horse Set består af et dækken, som du kan tilpasse både små som store heste. Sættet består også af gamacher til benene, som supplerende intensiv behandling af fx sener, skader, mug, sår og almen dårlig tilstand. Dog dækker hele dækkenet hestens krop så godt, så hele din hest bliver behandlet, når det er tændt.

Online kurser om helbredsproblemer hos heste

Jeg har lavet en række online kurser, hvor du får hjælp til nogle af de mest udbredte helbredsproblemer, jeg ser hos heste. 

FAQ: Bemer Horse Set

Her finder du svar på de spørgsmål, jeg oftest får omkring Bemer Horse Set. 

Et Bemer dækken koster 1.500 kr. i leje pr. uge plus fragt.
Et nyt Bemer Horse Set koster 32.550 kr. inkl. fragt.

Når du bestiller dit Bemer Horse Set, bliver det sendt direkte til dig fra Lichtenstein. Det tager som regel 3-4 hverdage, før du har det på din adresse.

Dækkenet stimulerer det parasympatiske nervesystem, så din hest bliver mere afslappet og fokuseret. Samtidig stimuleres dens blodcirkulation i de mindste årer.

Derved forbedres forsyningen af ilt og næringsstoffer til cellerne og den hjælper affaldsstoffer med at blive transporteret hurtigere væk. Derfor bliver Bemer Horse Settet også tit brugt til at styrke hesten i forbindelse med træning og toppræstationer for at kunne afhjælpe den med at komme af med mælkesyre hurtigt.

Bemer Horse Settet giver et unikt Hertz signal, som stimulerer vasomotionen og blodomløbet i de allermindste kar (kapillærkarrene) hos din hest. Stimulationen gør, at cellerne tilføres øget ilt og næringsstoffer, samtidig med at affaldsstofferne hurtigere udskilles.

Du oplader dækkenet ved at tilføre strøm til et orange batteri, som sidder på siden af Bemer dækkenet. Derefter oplader du gamacherne for sig. Når dækkenet er fuldt opladt er der til ca. 20 behandlinger pr. gang du tænder for Bemer dækkenet. Det kan godt tage et par timer at oplade dækkenet.

Du starter Bemer dækkenet ved at holde start knappen nede og derefter vælge hvilket program din hest skal have. Jeg anbefaler selvfølgelig, at du starter med program nr. 1. Det må din hest blive behandlet med 2 x dagligt. Fx. morgen og aften, eller før og efter træningen.

For hver uge kan du gå et program op. Dvs. uge 2 må du starte program nr. 2 – 2 x daglig. I uge 3 og derefter må du starte program 3 – 2 x dagligt.

– Fremmer restitution
– Fremmer regeneration af muskel- og sene væv
– Reducerer stress (under transport eller konkurrencer)
– Virker afslappende på psyke og muskulatur (inden ridning)
– Forebygger skader
– Understøtter hestens egne helingsprocesser efter skader
– Fremmer hydrering

Bemer har vist særdeles gode resultater ved behandling og forebyggelse af

– Smerter og sygdomme i muskler, led og rygsøjle
– Forstyrrelser i blodcirkulationen
– Fordøjelsesproblematikker /forstoppelse
– Lammelser
– Nervøsitet før stævner/konkurrencer
– Dehydrering
– Stress ved transport
– Forfangenhed/fong
– Akut og kronisk seneskedehindebetændelse
– Seneskader, knoglebrud, forstuvning
– Blodansamlinger (hæmatomer)
– Heling af sår

 

Du kan leje et Bemer Horse Set på ugebasis, eller du kan købe et af mig.

Send mig en mail for nærmere info, så bliver du kontaktet.

Bemer Human

Bemer Classic eller Pro Set er en tynd rullemadras, som er opfundet og testet i Tyskland og har været på markedet de sidste 12 år. Teknologien bliver mere og mere brugt i behandlerverdenen. Vores model er 3. generations teknologi.

Ved hjælp af et unikt Hertz signal i madrassen, hjælper den kroppen med at accelerere helingsprocessen og hjælper kroppen med at bekæmpe betændelsestilstande og akutte og kroniske smerter.

Gennem øget blodcirkulation hjælper Bemer Classic/Pro behandlinger med at øge en helingsproces og hjælper til kroppens egen bekæmpelse af betændelsestilstande og smerter, akutte såvel som kroniske.

Terapiformen er EU-certificeret og videnskabeligt dokumenteret og effektiv til smertelindring ved muskel-, sene- og ledskader. 

Den forbedrede blodcirkulation mindsker risikoen for hævelse og forbedrer sårheling. Blodcirkulationen tilfører dine celler ilt, vitaminer og næringsstoffer. Den hjælper også din krop af med at transportere affaldsstoffer ud af din krop.

Bemer Pro/Classic hjælper de allermindste årer med at få gennemstrømning.

Dette kaldes også for mikrocirkulation. Disse kar udgør 74 % af dit samlede blodkredsløb. Mikrocirkulationen har sit eget pumpe-og fordelingssystem. Dette kaldes for vasomotion. Det sikrer, at dit blod når ud til de celler, som har mest behov for ilt og næringsstoffer.

Over årene nedsættes blodtilførslen til disse celler, så de ikke får den ilt, de har brug for. Mængden af affaldsstoffer nedsænkes også, og de ophobes dermed i dit væv. Dette giver på sigt inflammatoriske tilstande i vævet, som i de fleste tilfælde medfører smerter.

På institut for Mikrocirkulation i Berlin er nedenstående virkninger bevist ved hjælp af Bemer Classic/Pro:

– 27% forbedret vasomotion
– 29 % forbedret blodcirkulation
– 29% forbedret ilttilførsel
– 31 % forbedret venøst tilbageflow.

Tallene er for max. angivelse efter 30 dages behandling.

Det koster 875 kr. at leje et Bemer Pro Set om ugen.

Det koster 625 kr. at leje et Bemer Classic Set om ugen.

Det koster 26.250 kr. at købe et nyt Bemer Classic Set inkl. fragt. (Indeholder ikke B-spot og B-light eller nat program til madrassen)

Det koster 36.750 kr. at købe et nyt Bemer Pro Set inkl. fragt.

Bemer Classic/Pro sættet giver et unikt Hertz signal, som stimulerer vasomotionen og stimulerer blodomløbet i dine allermindste kar (kapillærkarrene).  Stimulationen gør, at cellerne tilføres øget ilt og næringsstoffer, samtidig med, at affaldsstofferne hurtigere udskilles.

Når du modtager dit Bemer Classic/Pro Set kobler du strøm til boksen og sætter den sammen med din nye madras. Kablerne har monteret en magnet, så du kan ikke tilslutte din Bemer madras forkert til boksen.

Du kan leje et Bemer Classic/Pro Set i minimum 8 uger, da det er den anbefalede varighed for at opnå et resultat, eller du kan købe et af mig.

Send mig en mail for nærmere info så bliver du kontaktet.

Jeg har lavet en udførlig vejledning på min Youtube kanal, hvor du kan se, hvordan du tilkobler både madras, B-Spot og B-light. Du kan også se videoerne nedenfor. 

Skriv til mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig på info@ditteyoung.dk, hvis du har spørgsmål omkring Bemer, ønsker at leje et Bemer Horse Set el. en madras. 

Du kan også sende mig en besked via formularen nedenfor. 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”