Vil du også lære at tale med dyr?

Ditte Young
Dyretelepatør Uddannelsen

I mere end 10 år har jeg uddannet over 350 kursister til at kunne tale med, læse og forstå dyr, således at de kunne blive bedre dyreejere – og hjælpe andre dyreejere til at få en bedre hverdag sammen med deres hund, hest eller kæledyr.

Ditte Young Dyretelepatør uddannelsen

En uddannelse for dig som:

Uddannelsen

Du er altid velkommen til at sende en e-mail med spørgsmål til uddannelsen.

Datoer for uddannelse i Århus 2021

Datoer for uddannelse i København 2020/2021

Det lærer du på modulerne

TELEPATI BASIS

Her lærer du teknikker til at kunne telepatere, mine erfaringer med dyretelepati, at mestre en billede telepati og introduktion til dyrenes personlighedsprofiler.

KONTAKT TIL AFDØDE DYR

Her lærer du at telepatere ud fra genstande, samt udøver en “platforms telepati”. Du lærer om skelneevne, at tackle svære situationer og at kommunikere med afdøde dyr.

MODUL 3: CLAIRVOYANCE

Her lærer du at udøve en clairvoyance. Du lærer om etik, moral, nærmere kendskab til auraen, telekinese mm. Gæsteunderviser Sebbastian Lorantius.

COACHING OG ADFÆRDSPROBLEMER

Her lærer du de rette spørgeteknikker og coaching, så du er i stand til at lave adfærdsændringer hos dyr. Du får kendskab til at lave en mere detaljeret og dybdegående telepati.

MODUL 5: PERSONLIGHEDSPROFILER OG CHOK/TRAUME

Her får du et indgående kendskab til dyrs personlighedsprofiler og metoden til en effektiv adfærdsændring på disse, samt repetition af coachingteknikker. Du lærer også at tackle chok og traume klienter.

KONTAKT TIL AFDØDE MENNESKER

Her lærer du om afdødekontakt, overskygninger, semi-trance og meget mere. Gæsteunderviseren er Sebbastian Lorantius.

MODUL 7: EKSAMEN

Sidste modul er din afslutningseksamen med certificering. Her øver vi med rigtige dyr og deres ejere på en udendørs lokation, hvor du superviseres af mig. Vi repeterer personlighedsprofilerne og adfærdsændringerne.

Når billetten er købt, kan denne ikke refunderes. Prisen inkluderer lækker frokost, kaffe, te, vand, frugt, snacks og eftermiddagskage.

Uddannelsen afholdes i lækre lokaler på Club Riva i Rungsted Havn i 2020/2021.

Uddannelsen, som begynder i 2021 afholdes på Comwell Århus.

Udtalelse fra kursister

Hvad jeg har fået ud af min Ditte Young Dyretelepatør uddannelse? 

“At være på Ditte Youngs dyretelepatør uddannelse har åbnet en kæmpe faglig verden indenfor hesteverdenen, som har været min hobby i mange år.

Jeg startede på uddannelsen i 2012, og der havde jeg haft med heste at gøre i 15 år. Det har givet mig en anden forståelse for dyrene. Det har givet mig en indsigt i nogle af deres reaktionsmønstre og opdage, at der tit er en bagvedliggende årsag til at dyrene agerer på en for os uhensigtsmæssig måde.

I mit privatliv har det åbnet mine øjne for, at der er meget mere mellem himmel og jord. En verden, som også er spirituel, som giver mig en lyst til hele tiden at vide mere. Det giver mig også en ro, at der ikke er noget, der er tilfældigt. Det giver vildt god mening for mig i dagligdagen.”

– Nicoline Marciniak

Hver især bliver vi set og støttet

Med baggrund i blandt andet medieskab/clairvoyance og en uddannelse som Heilpraktiker (tysk, lægeeksamineret naturmediciner) påbegyndte jeg i foråret 2018 Ditte Youngs uddannelse i ‘Telepati med dyr’.

Det lader til at være en af mit livs absolut bedre beslutninger. Ditte får fra kursets spæde start samtlige deltagere sporet ind på at få succesoplevelser med praktiske øvelser i clairvoyance og telepati.

De positive resultater hæver selvtilliden hos holdet generelt. Med sin naturligt kompetente tilgang til stoffet formår Ditte at få selv komplicerede, eksistentielle problematikker kogt ned til – for alle på holdet – letfordøjelige emner, som kan integreres i de videre kursusganges praktiske øvelser og teori.

Ditte indgyder tillid. Med sin clairvoyance og psykoterapeutiske baggrund skaber hun tryghed for den enkelte kursist. Hver især bliver vi set og støttet.
Hun forstår at følge de komprimerede kursusdage punktligt præcist i forhold til planen og overholde tiden – uden at nogen mister pusten og gnisten.

Energierne på kurset er så høje og fantastiske, at selvom jeg føler mig godt brugt efter de komprimerede kursusdage, “svæver” jeg et par dage efter.
Jeg kan se frem til at praktisere efter endt kursus, fordi jeg ved, at der er opbakning fra Ditte Young og fra mine medkursister, blandt andet fordi den fællesskabsånd, der er blevet opbygget på kurset, er så stærk.”

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

– Charlotte Stenaae

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria