Dyretelepati: Bliv dyretelepatør og lær at kommunikere med dyr

Dyretelepatør Uddannelsen

Ønsker du at kunne aflæse dit eget dyr og andres dyr telepatisk?
Vil du gerne kunne leve af at kommunikere med dyr og hjælpe dyreejere?
Så kom med på denne uddannelse, som er det
højeste faglige niveau i Danmark

At mestre en god telepatisk kontakt handler både om dine evner, som skal udvikles, om at være en god formidler og at have de rette værktøjer til at løse de problemer, du møder derude.

Jeg  har undervist 500 elever i dyretelepati, og stort set alle grene af dyretelepati, du møder i Danmark, stammer fra mine undervisningsmetoder.

Datoer og indhold på uddannelsen 2024/2025

Ditte Young Dyretelepatør uddannelsen

En uddannelse for dig som:

Uddannelsen

En fantastisk kursusstart på dyretelepatør uddannelsen

Din måde at håndtere kursusstarten på var eminent. Fra start af indgød du en fuldstændig tro på og tillid til, at alle på holdet ville kunne telepatere. En tillid der smittede af på mig. Jeg følte mig tryg og i de kyndigste hænder og kunne derfor kaste mig ud i kursusindholdet med ro og tillid. 

Jeg er meget imponeret over din måde at lede uddannelsen på. Du er på én gang både fuldstændig nede på jorden, rolig, afslappet, imødekommende og uimponeret – og samtidig totalt yderst professionel, målrettet og struktureret. 

Ida Lawaetz

Aldrig mødt en lærer så dedikeret 

Selv efter mange års videregående uddannelse og efteruddannelse må jeg bare sige, at jeg aldrig har mødt en lærer så dedikeret!

Du er totalt dedikeret til det, du mestrer, og totalt dedikeret til at lære det fra dig. Det mærkes tydeligt, at det ligger dig afgørende på sinde, at man som din elev får muligheden for at lære ALT, hvad man formår, og at man ikke skal have investeret i en uddannelse hos dig uden at få totalt value for money.

Ida Lawaetz

En kursusdag hos dig flyver bare afsted:

✔️ Rammerne er suveræne
✔️ Alt er nøje tilrettelagt og struktureret
✔️ Der er fuld fart på, men du sørger for at alle er med
✔️ Du har et øje på hver finger i forhold til, at alle kursister er trygge og er med
✔️ Du indgyder tillid og mod
✔️ Du er fuldstændig målrettet
✔️ Du sørger for, at der er en god stemning, og at alle føler sig godt tilpas.

Ida Lawaetz

Når billetten er købt, kan denne ikke refunderes. Prisen inkluderer croissant, frugt, te, kaffe, vand og en lækker frokostbuffet samt eftermiddagskaffe og kage. 

Uddannelsen, som begynder oktober 2024, afholdes på Næsseslottet i Holte.

Har du spørgsmål til uddannelsen? 

Virker knappen ikke? Min e-mail er info@ditteyoung.dk 

Skriv en besked herunder 

=

Udtalelse fra kursister

Ditte er en formidabel underviser

Jeg er ved at tage uddannelsen til dyretelepatør hos Ditte. Ditte er en formidabel underviser.

Hun besidder en kæmpe, velfunderet, holistisk faglighed, som hun formår at videreformidle gennem utallige praktiske eksempler, så alle kan være med.

Hun er ydermere en empat i ordets fineste betydning: Hun er konstant opmærksom på sine studerende, og er altid klar til at gribe én, støtte og hjælpe i gang, hvis man bliver usikker eller i tvivl. Hun finder altid den positive mulighed for udvikling/læring i undervisningssituationer.

Hun opbygger kort sagt et trygt læringsmiljø, hvor der er fokus på at skabe et teoretisk fundament, men i lige så høj grad personlig udvikling og selvtillid.

Nynne Brudholm

Rytter gennem 33 år

Mere mellem himmel og jord? 

At være på Ditte Youngs dyretelepatør uddannelse har åbnet en kæmpe faglig verden indenfor hesteverdenen, som har været min hobby i mange år.

Jeg startede på uddannelsen i 2012, og der havde jeg haft med heste at gøre i 15 år. Det har givet mig en anden forståelse for dyrene. Det har givet mig en indsigt i nogle af deres reaktionsmønstre og opdage, at der tit er en bagvedliggende årsag til at dyrene agerer på en for os uhensigtsmæssig måde.

I mit privatliv har det åbnet mine øjne for, at der er meget mere mellem himmel og jord. En verden, som også er spirituel, som giver mig en lyst til hele tiden at vide mere. Det giver mig også en ro, at der ikke er noget, der er tilfældigt. Det giver vildt god mening for mig i dagligdagen.

Nicoline Marciniak

Hver især bliver vi set og støttet

Med baggrund i blandt andet medieskab/clairvoyance og en uddannelse som Heilpraktiker (tysk, lægeeksamineret naturmediciner) påbegyndte jeg i foråret 2018 Ditte Youngs uddannelse i ‘Telepati med dyr’.

Det lader til at være en af mit livs absolut bedre beslutninger. Ditte får fra kursets spæde start samtlige deltagere sporet ind på at få succesoplevelser med praktiske øvelser i clairvoyance og telepati.

De positive resultater hæver selvtilliden hos holdet generelt. Med sin naturligt kompetente tilgang til stoffet formår Ditte at få selv komplicerede, eksistentielle problematikker kogt ned til – for alle på holdet – letfordøjelige emner, som kan integreres i de videre kursusganges praktiske øvelser og teori.

Ditte indgyder tillid. Med sin clairvoyance og psykoterapeutiske baggrund skaber hun tryghed for den enkelte kursist. Hver især bliver vi set og støttet. Hun forstår at følge de komprimerede kursusdage punktligt præcist i forhold til planen og overholde tiden – uden at nogen mister pusten og gnisten.

Energierne på kurset er så høje og fantastiske, at selvom jeg føler mig godt brugt efter de komprimerede kursusdage, “svæver” jeg et par dage efter. Jeg kan se frem til at praktisere efter endt kursus, fordi jeg ved, at der er opbakning fra Ditte Young og fra mine medkursister, blandt andet fordi den fællesskabsånd, der er blevet opbygget på kurset, er så stærk.

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Charlotte Stenaae

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”