Vil du lære at tale med dyr?

Ditte Young
Dyretelepatør Uddannelsen

I mere end 12 år har jeg uddannet over 370 kursister til at kunne tale med, læse og forstå dyr, således at de kunne blive bedre dyreejere – og hjælpe andre dyreejere til at få en bedre hverdag sammen med deres hund, hest eller kæledyr.

Det er sidste gang, jeg udbyder uddannelsen i Århus

Ditte Young Dyretelepatør uddannelsen

En uddannelse for dig som:

Uddannelsen

Datoer for uddannelse i Århus 2021

Datoer for uddannelse i København

Det lærer du på modulerne

Når billetten er købt, kan denne ikke refunderes. Prisen inkluderer lækker frokost, kaffe, te, vand, frugt, snacks og eftermiddagskage.

Uddannelsen, som begynder i 2021 afholdes på Comwell Århus.

Udtalelse fra kursister

Det vildeste jeg har gjort længe

“Jeg valgte Dyretelepati Basic kurset, fordi jeg var i tvivl om jeg kunne telepatere med dyr og om jeg var klar til at gå i gang med denne personlige udvikling. Jeg valgte Ditte, da hendes tilgang lød til at være struktureret og meget detaljeret, hvilket tiltalte mig og min måde at lære på. Basic kurset er modulopbygget og kan tages i ens eget tempo, hvilket er en god måde.

Den Facebookgruppe, man bliver en del af, er god ift. at dele erfaringer og spørgsmål. Ditte deler ud af sin store viden i modulerne og giver masser af redskaber, så man kan øve sig i teknikkerne der skal til for at åbne op, og skabe det rum, der giver mulighed for at telepatere. Der er også masser af viden om de forskellige personligheder og relationer.

Jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg måtte dykke dybere i forhold til at telepatere med dyr og den personlige udvikling der følger med. Derfor valgte jeg at gå videre med dyretelepatør uddannelsen. Det er det vildeste jeg har gjort længe. Læringen og energien blev så meget mere intens og øvelserne meget lettere at udføre under Dittes vejledning.

Dagene vi mødes er meget intense og fyldt med guldkorn fra Ditte og masser af øvelser. Det er skræmmende og meget lærerigt. Skræmmende fordi vi skubbes ud af vores comfortzone, og trygt fordi Ditte er der til at støtte os og vores udvikling. Den gave får man ikke med fra Dyretelepati Basic kurset. Pludselig går alt op i en højere helhed og ja, jeg kan telepatere og det kan alle på uddannelsen.

Jeg vil dog ikke have undværet at have taget Dyretelepati Basic kurset. Jeg har taget en hel del viden fra Dyretelepati Basic kurset med, da jeg startede Dyretelepatør uddannelsen. Det har givet mig en ro og det har været lettere for mig, at gå ind i processen med åbenhed og tillid ift. viden om hvad det vil sige at telepatere med dyr.

Jeg er kun lige startet på denne fantastiske rejse og glæder mig til resten af den og se hvor den fører mig hen i fremtiden.”

– Metine Kristiansen

Ditte er en formidabel underviser

Jeg er ved at tage uddannelsen til dyretelepatør hos Ditte.

Ditte er en formidabel underviser.

Hun besidder en kæmpe, velfunderet, holistisk faglighed, som hun formår at videreformidle gennem utallige praktiske eksempler, så alle kan være med.

Hun er ydermere en empat i ordets fineste betydning: Hun er konstant opmærksom på sine studerende, og er altid klar til at gribe én, støtte og hjælpe i gang, hvis man bliver usikker eller i tvivl. Hun finder altid den positive mulighed for udvikling/læring i undervisningssituationer.

Hun opbygger kort sagt et trygt læringsmiljø, hvor der er fokus på at skabe et teoretisk fundament, men i lige så høj grad personlig udvikling og selvtillid.”

– Nynne Brudholm, rytter gennem 33 år

Mere mellem himmel og jord? 

“At være på Ditte Youngs dyretelepatør uddannelse har åbnet en kæmpe faglig verden indenfor hesteverdenen, som har været min hobby i mange år.

Jeg startede på uddannelsen i 2012, og der havde jeg haft med heste at gøre i 15 år. Det har givet mig en anden forståelse for dyrene. Det har givet mig en indsigt i nogle af deres reaktionsmønstre og opdage, at der tit er en bagvedliggende årsag til at dyrene agerer på en for os uhensigtsmæssig måde.

I mit privatliv har det åbnet mine øjne for, at der er meget mere mellem himmel og jord. En verden, som også er spirituel, som giver mig en lyst til hele tiden at vide mere. Det giver mig også en ro, at der ikke er noget, der er tilfældigt. Det giver vildt god mening for mig i dagligdagen.”

– Nicoline Marciniak

Hver især bliver vi set og støttet

Med baggrund i blandt andet medieskab/clairvoyance og en uddannelse som Heilpraktiker (tysk, lægeeksamineret naturmediciner) påbegyndte jeg i foråret 2018 Ditte Youngs uddannelse i ‘Telepati med dyr’.

Det lader til at være en af mit livs absolut bedre beslutninger. Ditte får fra kursets spæde start samtlige deltagere sporet ind på at få succesoplevelser med praktiske øvelser i clairvoyance og telepati.

De positive resultater hæver selvtilliden hos holdet generelt. Med sin naturligt kompetente tilgang til stoffet formår Ditte at få selv komplicerede, eksistentielle problematikker kogt ned til – for alle på holdet – letfordøjelige emner, som kan integreres i de videre kursusganges praktiske øvelser og teori.

Ditte indgyder tillid. Med sin clairvoyance og psykoterapeutiske baggrund skaber hun tryghed for den enkelte kursist. Hver især bliver vi set og støttet. Hun forstår at følge de komprimerede kursusdage punktligt præcist i forhold til planen og overholde tiden – uden at nogen mister pusten og gnisten.

Energierne på kurset er så høje og fantastiske, at selvom jeg føler mig godt brugt efter de komprimerede kursusdage, “svæver” jeg et par dage efter. Jeg kan se frem til at praktisere efter endt kursus, fordi jeg ved, at der er opbakning fra Ditte Young og fra mine medkursister, blandt andet fordi den fællesskabsånd, der er blevet opbygget på kurset, er så stærk.”

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

– Charlotte Stenaae

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag med det samme adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”.