Vil du også lære at tale med dyr?

Ditte Young
Dyretelepatør Uddannelsen

I mere end 12 år har jeg uddannet over 370 kursister til at kunne tale med, læse og forstå dyr, således at de kunne blive bedre dyreejere – og hjælpe andre dyreejere til at få en bedre hverdag sammen med deres hund, hest eller kæledyr.

Ditte Young Dyretelepatør uddannelsen

En uddannelse for dig som:

Uddannelsen

Du er altid velkommen til at sende en e-mail med spørgsmål til uddannelsen.

Datoer for uddannelse i Århus 2021

Datoer for uddannelse i København 2020/2021

Det lærer du på modulerne

Når billetten er købt, kan denne ikke refunderes. Prisen inkluderer lækker frokost, kaffe, te, vand, frugt, snacks og eftermiddagskage.

Uddannelsen afholdes i lækre lokaler på Club Riva i Rungsted Havn i 2020/2021.

Uddannelsen, som begynder i 2021 afholdes på Comwell Århus.

Udtalelse fra kursister

Hvad jeg har fået ud af min Ditte Young Dyretelepatør uddannelse? 

“At være på Ditte Youngs dyretelepatør uddannelse har åbnet en kæmpe faglig verden indenfor hesteverdenen, som har været min hobby i mange år.

Jeg startede på uddannelsen i 2012, og der havde jeg haft med heste at gøre i 15 år. Det har givet mig en anden forståelse for dyrene. Det har givet mig en indsigt i nogle af deres reaktionsmønstre og opdage, at der tit er en bagvedliggende årsag til at dyrene agerer på en for os uhensigtsmæssig måde.

I mit privatliv har det åbnet mine øjne for, at der er meget mere mellem himmel og jord. En verden, som også er spirituel, som giver mig en lyst til hele tiden at vide mere. Det giver mig også en ro, at der ikke er noget, der er tilfældigt. Det giver vildt god mening for mig i dagligdagen.”

– Nicoline Marciniak

Hver især bliver vi set og støttet

Med baggrund i blandt andet medieskab/clairvoyance og en uddannelse som Heilpraktiker (tysk, lægeeksamineret naturmediciner) påbegyndte jeg i foråret 2018 Ditte Youngs uddannelse i ‘Telepati med dyr’.

Det lader til at være en af mit livs absolut bedre beslutninger. Ditte får fra kursets spæde start samtlige deltagere sporet ind på at få succesoplevelser med praktiske øvelser i clairvoyance og telepati.

De positive resultater hæver selvtilliden hos holdet generelt. Med sin naturligt kompetente tilgang til stoffet formår Ditte at få selv komplicerede, eksistentielle problematikker kogt ned til – for alle på holdet – letfordøjelige emner, som kan integreres i de videre kursusganges praktiske øvelser og teori.

Ditte indgyder tillid. Med sin clairvoyance og psykoterapeutiske baggrund skaber hun tryghed for den enkelte kursist. Hver især bliver vi set og støttet.
Hun forstår at følge de komprimerede kursusdage punktligt præcist i forhold til planen og overholde tiden – uden at nogen mister pusten og gnisten.

Energierne på kurset er så høje og fantastiske, at selvom jeg føler mig godt brugt efter de komprimerede kursusdage, “svæver” jeg et par dage efter.
Jeg kan se frem til at praktisere efter endt kursus, fordi jeg ved, at der er opbakning fra Ditte Young og fra mine medkursister, blandt andet fordi den fællesskabsånd, der er blevet opbygget på kurset, er så stærk.”

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

– Charlotte Stenaae

Ditte er en formidabel underviser

Jeg er ved at tage uddannelsen til dyretelepatør hos Ditte.

Ditte er en formidabel underviser.

Hun besidder en kæmpe, velfunderet, holistisk faglighed, som hun formår at videreformidle gennem utallige praktiske eksempler, så alle kan være med.

Hun er ydermere en empat i ordets fineste betydning: Hun er konstant opmærksom på sine studerende, og er altid klar til at gribe én, støtte og hjælpe i gang, hvis man bliver usikker eller i tvivl. Hun finder altid den positive mulighed for udvikling/læring i undervisningssituationer.

Hun opbygger kort sagt et trygt læringsmiljø, hvor der er fokus på at skabe et teoretisk fundament, men i lige så høj grad personlig udvikling og selvtillid.”

– Nynne Brudholm, rytter gennem 33 år

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria

Få Ditte Youngs Gratis e-bog

10 telepati tips
til at forstå dit dyr (endnu) bedre

Du modtager e-bogen, så snart du har tilmeldt dig Ditte Youngs nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.