EquiCoaching

Kan man vinde og ride med hjertet? Gennem Equicoaching kan du forbedre samarbejdet med din hest ved at forstå den på det mentale og det fysiske plan.

Alle grene af elitesportsverdenen har en meget markant fællesnævner: En høj koncentration af individualister med hver sin helt egen vej til medaljerne.

Hvad der gør ridesporten til måske verdens sværeste er dog, at to individualister skal samarbejde om at skabe en højere enhed med kropssproget som indbyrdes kommunikationsform. Uanset disciplinen, handler et smukt, harmonisk og fejlfrit ridt om at gøre den mentale og fysiske forbindelse mellem hest og rytter så usynlig som muligt.

De fleste med interesse for heste har været vidne til ridning, der leder tankerne hen på en ”kampsport”, hvilket, med rette, jævnligt giver anledning til stor kritik af sporten generelt. Omvendt behøver man ikke være ekspert for at glæde sig over en ekvipage, som løser en opgave i et synligt ubesværet samarbejde som en sammensmeltet enhed.

Øget hestevelfærd er min personlige ”kæphest”. Med mine egenskaber som EquiCoach kortlægger jeg hestens mentale og fysiske udfordringer og individuelle behov.

På den måde kan jeg hjælpe teamet omkring hesten, og ikke mindst rytteren, til at imødegå disse og sikre en tryg, glad, veloplagt og motiveret firbenet medspiller, som sammen med rytteren kan gå fokuseret til opgaven.

Målet er et forbedret samarbejde mellem hest og rytter og muligvis bedre resultater baseret på stor indbyrdes forståelse, arbejdsglæde og respekt.

Det får du ud af Equicoaching:

Du får 3 online sessioner, hvoraf hver session tager 60 minutter.

Pris: 9.000 kr. for 3 online sessioner.

Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.

For booking af af equicoaching, send venligst en mail.

𝐒𝐢𝐠𝐧 𝐨𝐩 𝐭𝐢𝐥 𝐧𝐲𝐡𝐞𝐝𝐬𝐛𝐫𝐞𝐯𝐞𝐭 𝐨𝐠 𝐝𝐞𝐥𝐭𝐚𝐠 𝐢 𝐤𝐨𝐧𝐤𝐮𝐫𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞𝐩𝐚𝐭𝐢 (𝐯æ𝐫𝐝𝐢  𝟐.8𝟎𝟎 𝐃𝐊𝐊) 💗

Jeg kommer detaljeret omkring:

✅ Krop og hvad dyret mærker ift. helbred
✅ Psyke og personlighed
✅ Kærligheden til dig
✅ Jeres samarbejde
✅ Hvad dit dyr har brug for fra dig

1 heldig vinder bliver trukket d. 1. November 2023 og får direkte besked på mail 💗