Referencer

Læs hvad andre har oplevet hos Ditte Young

Det er rørende at forstå sin hest på et andet niveau

"I 2016 samarbejdede jeg med Ditte til et Horseshow i Hillerød med min daværende pony Gambys Hanneken WE, som nu tilhører min søster Elisabeth Cecilie Bonefeld.

Grunden til at jeg synes, det var interessant, at det i forbindelse med at jeg sluttede på pony, var det rart at komme tættere på en pony, som jeg havde så mange gode oplevelser på.

Oplevelsen var speciel, og det er bestemt interessant, spændende og rørende at forstå sin hest på et andet niveau. Dittes evner er også relevante i forhold til hestens velbefindende og usikkerheder mv.
Victoria Bonefeld Dahl
International Ponyrytter. Dressur, Danmark

En positiv udvikling i ridningen

"Samarbejdet med Ditte har været med til at udvikle kommunikationen med, relationen til og forståelsen for mine heste, hvilket igen har givet min ridning og samspillet med hestene en ekstra dimension og positiv udvikling.

Dette forsøger jeg at tage med mig, når det kommer til min egen trænerrolle."
Per Sandgaard
OL og International Grand Prix Dressurytter, Sverige

Et fantastisk supplement til os som trænere

"Ditte er rigtig dygtig til at læse hestens personlighed og ikke mindst spotte, at hesten er et dyr med instinkter og hvordan hesten fungerer.

Jeg komplimenterer måden hun arbejder med rytterens vægtbæring og position. Og i disse tider i sporten er det et fantastisk supplement til os som trænere. Fordi det er vigtigt at gøre det komplicerede simpelt og for det skal du kunne se det og også gøre det simpelt.

Ridning skal være en fornøjelse, men du skal forstå og læse din hest indvendigt og udvendigt. Hvordan den reagerer og hvad man gør ved det."
Pether Markne
Landstræner og dommer, Sverige og Norge

I dag stortrives hesten

"Jeg har brugt Ditte i forbindelse med en beslutning om fremtiden, for en af vores meget talentfulde unge heste som blev skadet. Den havde været i fuld dyrlæge i Tyskland, da den ikke fungerede under ridning.

Den responderede desværre ikke på behandlingen og vi havde brug for at vide, hvor ondt den egentlig havde. Og om den kun havde ondt under ridning.

Ditte var spot on på mange udsagn om hesten, som hun ikke kunne have kendskab til i forvejen.

Dittes hjælp var vigtig da den bidrog til beslutningen om, at hesten ikke behøvede aflivning, men kunne fungere på et lavere plan eller som noget helt andet.

I dag har hesten er helt andet liv. Han er gårdvagt for nogle af vores unge plage og stortrives med det."
Carina Cassøe Krüth
Eksamineret berider og International Grand Prix Dressurrytter, Danmark

Jeg har fået indsigt i mig selv og mine heste

"Jeg har brugt Ditte løbende over en årrække, hvor hun har hjulpet mig med mine konkurrence heste. Uanset hvad man tror på, er det en proces, som har givet mig indsigt i mig selv og mine heste."
Anna Zibrandtsen
International Grand Prix Dressurrytter. Landsholdsrytter, Danmark

Jeg kan hjælpe min hest meget bedre

"Jeg har benyttet mig af Ditte Youngs evner til “problemheste” og til heste, hvor jeg har følt, der har været noget potentiale, men hvor jeg ikke har følt, at jeg selv har fundet nøglen til fuldt at kunne udnytte dette.

Jeg tror fuldt og fast på de detaljerede oplysninger, som Ditte leverer igennem hestene, fordi hun fortæller mig noget, som jeg selv ved.

Samtidig kan hun også fortælle mig ting, jeg slet ikke var klar over. Hun kommer med nogle konkrete opgaver, som jeg kan gøre for enten at afhjælpe et problem, eller videreudvikle mig selv og min hest. Hjælpen, jeg har fået, har gjort det nemmere for mig at forstå mine heste. Når jeg forstår hele sammenhængen, så føler jeg også, at jeg kan hjælpe min hest meget bedre.

Med de værktøjer jeg har fået af Ditte, kan jeg hurtig mærke en forskel. At søge hjælp fra Ditte har gjort min forståelse for mine heste meget bedre!"
Ellen Birgitte Farbrot
International Grand Prix Dressurrytter. Landsholdsrytter, Norge

Ditte har min respekt på et meget højt fagligt niveau

"Ditte Young var for nogle år tilbage hos mig i stalden for at se på en hest, som jeg havde svært ved at finde en speciel knap på.

Og jeg er ikke sådan lige at overbevise mht. ting, som man i dag grundlæggende kan google.

Men Ditte fortalte mig efter at have været sammen med hesten kort tid i boksen noget, som kun jeg ved om den, og som aldrig har været delt eller er blevet offentliggjort.

Derfor har Ditte min fulde respekt på er meget højt fagligt og professionelt niveau."
Bo Høstrup
International Grand Prix Dressurrytter, Danmark

Ditte helps a rider and horse understand each other

"I cannot thank Ditte enough for making me understand my horse Lapponia even better after equicoach sessions with her in Sweden.

The bond between us as Ditte has described it, became even more clear to me after hearing it and I can see that very clearly, after comparing it to the other horses that I ride.

I think the way Ditte works helps a rider and a horse to understand each other.

Especially for the riders to understand why the horses react and behave the way they are."
Paulinda Friberg
International Grand Prix Dressurrytter, Sverige

Meget givende at høre, hvad min hest fortalte

"At få muligheden for at høre, hvad min hest Mahonia fortalte om sig selv, var meget givende og stemte fuldstændig overens med, hvordan jeg selv opfatter hende.

Jeg fik endnu flere informationer af Ditte, som var meget brugbare.

At kombinere dette med hvad jeg kan gøre i min opstilling for at få os til at præstere endnu bedre sammen, var at åbne op for nye tanker og idéer. Alt dette kommer jeg til at tage med mig i træningen og ude i fremtiden sammen med Mahoni."
Pernilla André Hokfelt
International Grand Prix Dressurrytter, Sverige

Det er fantastisk, hvad du kan

Din hjælp har været kæmpe.

Ikke bare for mig, men især mine heste. At de er blevet hørt, behandlet og jeg har forstået dem.

Det har ændret mange ting i hverdagen. Ting som jeg ikke ville have kunne forstået eller opdaget uden din hjælp.
Du er så inspirerende og jeg er mere end taknemmelig for alt du har gjort for os.
Det er fantastisk, hvad du kan.
Josephine-Emilie Thide Nielsen
Young Rider. Dressur, Danmark

Jeg ville ønske, jeg havde spurgt Ditte først

"Ditte Young er fantastisk!

Jeg har haft en hest, der har været igennem 2 års dyrelægebehandlinger hos en Tysk dyrlæge – uden resultat.

Ditte fik hesten til at fungere hurtigt igen, ved at kommunikere med den og fandt derigennem ud af, præcis hvor den skulle behandles. Efterfølgende behandlede hun den med kranio sakral terapi. Jeg ville ønske, at jeg havde spurgt Ditte først og ikke sidst. Så havde vi sparet 2 års sygehistorie.

Jeg synes, at telepati er et helt vildt fantastisk værktøj, som alle ryttere burde prøve. Det forklarer hvorfor hesten gør det, som den gør. Det hele giver lige pludselig mening. Man undgår en masse kampe og får direkte guidelines til at løse problemerne med hestene.

Man kan jo som rytter misforstå hestens signaler. En erfaren hestekyndig har ikke de redskaber til at læse hesten, som Ditte giver mig via telepati. Heste er så individuelle. Ditte kommer udefra og kender ikke hestens adfærdsmønstrer eller historie. Og alligevel rammer hun spot on, ned på mindste detalje.

Jeg kan varmt anbefale Ditte."
Lisbeth Stribholdt
International Grand Prix Springrrytter

I learned how to act and communicate with my horse

"I had the pleasure to meet Ditte to work with two of my show-jumpers. One in particular has been a real challenge for me since he came into my stable 7,5 years ago due to his behaviour on shows.

With help from Ditte I got the opportunity to communicate with him to find out his issues and needs, which was both fascinating and surprising.

I learned so much about how to act and communicate with him, which I am really grateful for! Looking forward to use the tools and mindset from her to improve my communication and understanding of both of my horses and I’m so much looking forward to work with Ditte again in a few months!"
Hannes Melin
International Grand Prix Springrrytter, Sverige

Afklaring, forståelse og større gensidig respekt imellem hest og rytter

"Jeg søgte råd hos Ditte Young nogle år tilbage, da min gamle konkurrencehest havde døjet med en del komplicerede benskader. Og trods dyrlægernes melding om at han var klar til konkurrencebanerne igen, havde jeg hele tiden en anden mavefornemmelse.

Jeg havde brug for en afklaring, som kun min hest kunne give mig, og igennem nogle fælles bekendte faldt mit valg på Ditte.

Det kunne ikke gå stærkt nok med at få svar, så jeg valgte at benytte mig af mailtelepati, og oplevelsen af at modtage de mange A4 siders tekst fra “min hest” var helt surrealistisk.

Jeg kunne nikke genkendende til mange af Dittes beskrivelser, og vigtigst for mig kunne Ditte hjælpe mig med, hvor min dejlige vallak havde ondt.

Jeg valgte kort tid efter at pensionere ham fra konkurrencebanerne, da det efter en dyrlægeundersøgelse, viste sig, at en skade var ved at springe op i det forben, som han fortalte at han havde ondt i.
Jeg havde også brug for Dittes hjælp til at lære at håndtere hans angst for biler og andre maskiner med en motor. Hun gav mig nogle helt simple redskaber som hjalp med det samme, og som jeg stadig bruger den dag i dag.
Jeg vil til hver en tid anbefale Ditte til andre! Det kan både give afklaring, forståelse og en større gensidig respekt imellem hest og rytter.
Caroline Emilia Bøgelund Storch
Landshold-og Eliterytter indenfor Dansk Islænderhesteforening, Danmark

It was amazing to get to know so much more about my horse

"I got the honour to have Ditte Young at our stables. A humble warm person that works in a fantastic way, both with the horses and the humans.

Her ability to read my horse and to read me as a rider was an incredible experience.

I got answers to a lot of questions through her. I got to know what I need to improve, based on what my horse is reacting to and also how Ditte sees me in the saddle, without actually seeing me riding. I was just standing in the stable next to my horse.

How my horse feels to me when I'm riding her is of course something I have experienced for a long time, but even more thoroughly what my horse reacts to and feels, Ditte told me.
That was very positive to have gotten knowledge of.

In addition, what depends on me and my shortcomings as a rider became very clear. It was amazing to get to know so much more about my horse, and to know what could be behind difficulties through Ditte’s way to read my horse. To hear and to get confirmed that my horse is really grateful for my way of training her, handling her and trying to read her, makes my heart and body warm.

After this meeting with Ditte, I feel that I have landed even more, come further into my insights and deeper in my understanding of how important it really is to listen to your horse and to be well acquainted with your horse.

Since day one after our meeting with Ditte I experience that me and my horse has even better communication and dialog now, and that we´ve come closer to each other. I also experience that those details I was told that I as a rider need to think of and work at, gave me big results immediately. Through these details and this humble dialogue between us we can easier dance further in our training and our career together – with great pleasure!

I'm so looking forward to the next sessions with Ditte Young!
Tove Melin
International Grand Prix Dressurrytter og træner, Sverige

Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan det kan lade sig gøre

"Vi benytter os løbende af Equicoaching, kranio sakral terapi og terapi hos Ditte Young i vores team.

Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan det kan lade sig gøre. Men ikke desto mindre rammer hun spot on hver gang.

Og jeg ser begge mine piger få de rette værktøjer til at gøre sig klar inden en større konkurrence.

Takket været de gode ting de tager med sig sammen med Ditte."
Charlotte König
Berider og træner. Spring, Danmark

Jeg er med hjælp fra Ditte kommet endnu tættere på min bedste ven

"Ditte Young har hjulpet mig til at forstå min pony Lykkehøjs Dominique meget bedre.
Ditte har med sine helt særlige evner mærket og sat ord på, så jeg forstår at ride det bedste frem i min pony. Hun kan kommunikere med min pony gennem billeder, så jeg som rytter kan finde ud af, hvad jeg kan gøre, så min pony bliver gladere og jeg har fundet ud af, hvad der skal til, for vi kan udvikle os bedst muligt sammen.

Det har været en stor hjælp, som jeg kan bruge, også når Ditte ikke er til stede. Jeg er med hjælp fra Ditte kommet endnu tættere på min bedste ven!"
Amalia Skjold
International Ponyrytter. Dressur, Danmark

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”