Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Det nye sort! – Spørg din hest først

af Ditte Young · 27. juli 2016

Ved du hvad folk tit starter med at sige, når de kontakter mig?

– Jeg tror egentlig ikke helt på at heste kan kommunikere, men vil du ikke forsøge?
– Jeg har brugt så mange penge på dyrlæger og behandlinger, så kan du hjælpe mig gratis?
– Jeg har prøvet alt, så nu er du den sidste mulighed jeg har, og ellers afliver jeg min hest. Kan du hjælpe mig?
– Jeg er så frustreret, fordi jeg får to forskellige meldinger af to forskellige dyrlæger eller behandlere. Kan du hjælpe mig med hvem af dem, der har ret?
– Kan du garantere mig med 100% sikkerhed, at du kan hjælpe mig med at ændre en adfærd hos min hest?

Og så er der selvfølgelig alle de mange gange, hvor hesteejere bare vil vide, hvordan deres heste har det i krop og sind.

Det er klart, at det kræver en hel del af mig at holde mig fuldstændig fri for det ”pres”, der ligger i de situationer, fordi jeg er sidste instans, der skal hjælpe og ikke den første eller mellemste.

Mange kontakter mig først, når de står med et virkelig akut problem.

Den nye voksende tendens jeg ser og håber på vil udvikle sig endnu mere er, at vi kan begynde at vende tankegangen lidt på hovedet. Hvorfor ikke spørge den, som egentlig har svaret? Hvorfor ikke spørge din hest først, før du spørger alle mulige andre, når vi nu engang kan?
Du behøver ikke at forstå hvordan det kan lade sig gøre.

Der er så meget vores hjerner ikke forstår, men hvis det virker, er det så ikke underordnet?

På den måde ved du, hvis det er helbredet du er i tvivl om, hvad behandleren eller dyrlægen præcist skal lede efter, for at få det verificeret. Er det ikke billigere at få røntgen fotograferet en del af hesten, fremfor hele kroppen?

På den måde forstår du til fulde hvad det er din hest har brug for, fordi de er ligeså individuelle som os mennesker og derfor er deres behov også forskellige.

På den måde forstår du, hvad der skal til for at ændre en uhensigtsmæssig adfærd, når du har forstået hvad det er din hest er bange for eller protesterer imod.

Ved at forstå din hests tankegang og reaktioner, kan du også hurtigere hjælpe den, skabe en endnu bedre relation og jeres fælles arbejde vil også forbedres, når du kender alle ubekendte med din bedste ven og sjælepartner.

Mit bedste råd til dig er, at du skal stole på det, du selv fornemmer.

Det er i de fleste tilfælde sandt. I de fleste tilfælde, når jeg kommer ud til hesteejere, så bekræfter jeg ting, som de i forvejen godt vidste, men ikke turde stole på.

Prøv at fornem hvad din hest tænker og så stol på det svar du får. Det er så simpelt ☺

Held og lykke derude <3

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young | Webdesign 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”