Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Dyrlæge debat part 2

af Ditte Young · 25. oktober 2019

Jeg har aldrig nogensinde i mit liv været igennem sådan en storm, som jeg har været i, i den forgange uge. Jeg er blevet bedt om af flere, at jeg skulle tie denne debat ihjel. Jeg er blevet bedt om at tage mundkurven på og lade stormen fare. Det har jeg også gjort hele ugen, men jeg må også sige, at nu er min grænse simpelthen nået!

I mit tidligere blogindlæg informerer jeg og forsvarer de dyrlæger, som samarbejdede med mig. Og du læser korrekt. Det står i datid. De har modtaget trusler fra deres kollegaer, er blevet chikaneret og truet med at blive meldt til Den Danske Dyrlægeforening og få frataget deres bestallinger, hvilket jo siger sig selv ikke kan lade sig gøre.
Jeg har i dag fået et brev OG talt med DDD, hvori de bekræfter at det ikke kan lade sig gøre. Jeg har fået tilladelse til at bekræfte følgende fra dem:

“Det er ikke en reel mulighed at få frataget sin bestalling, da det ene og alene er Fødevarestyrelsen, der varetager dyrlægers autorisationer og dermed er det også Fødevarestyrelsen, der kan modtage og behandle klager over dyrlæger. For at en dyrlæge kan få frataget sin autorisation kræves det, at dyrlægen på grund af legemlige eller sjælelige mangler, eller hvis dyrlægen har udvist grov uduelighed, ikke vil kunne udøve virksomhed på en forsvarlig måde”.

Under hele denne debat som er startet på en lukket Facebook gruppe for dyrlæge, hvor jeg selvfølgelig bliver kritiseret sammen med nogle dyrlæger, har konsekvensen af denne debat været, at de klinikker jeg indgik et samarbejde med har trukket i land.

Jeg blev kontaktet af administratoren af Facebook gruppen for dyrlæger i går aftes, som undrede sig over, at nogle dyrlæger truer nogle andre dyrlæger.
Og ja det er jeg da enig med hende og alle jer, som nu bliver forargede i. Jeg er rystet, jeg er ked af det og jeg er vred over, at nogle mennesker truer andre for at turde gøre noget anderledes, som INTET har med deres faglige kompetencer at gøre. Som IKKE ændrer ved at de er dyrlæger. Men som tværtimod handler om at bygge en bro sammen med den alternative verden, hvor hver part står i hver sin lejr, men skal samarbejde.

Jeg sender lys og kærlighed til alle og mod. Mod om en dag at turde gå frem og gøre noget nyt og anderledes OGSÅ når kollegaer er uenige.
Indtil da vil jeg glæde mig over alle de andre dyrlæger og samarbejdspartnere jeg har, som går frem til gavn for dyrene.

Det kræver mod at stå i en shitstorm. Jeg har prøvet det i 18 år.
Måske har jeg bare fået “hård hud” 🙂
Men mit arbejde stopper ikke, fordi et samarbejde gør!

Kærligst
Ditte Young

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”