Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Hvad vinder vi med?

af Ditte Young · 24. juni 2019

Da jeg startede med at Equicoache for nogle år tilbage, gik jeg måske lidt “naivt” ind i det, i troen om at disse eliteryttere da selvfølgelig ville “Ride med hjertet” og det handlede mere om hjerterum end præmier.


Med tiden opdagede jeg og har også accepteret med ro i sindet, at der jo ikke er nogle elitesportsudøvere som deltager i en konkurrence for sjov.
Det er en sport på lige fod med mange andre sportsgrene, hvor det handler om at vinde!
Men disse ryttere som jeg hjælper, har det tilfælles, at de ønsker at forstå hver en tanke, hver en følelse og hver en muskelsammentrækning hos deres heste, så de kan hjælpe dem. Det betyder også, at hvis jeg fortæller dem, at der er noget som deres ponyer eller heste IKKE bryder sig om, så lytter de også. Med den viden og de informationer de får af mig, kan rytterne også hjælpe dem, så hesten også kan yde mere optimalt til stævnerne.
Der var engang en kunde, som sagde: ”Så længe vi har dig med ombord, så har vi et sikkert trumfkort på hånden”.


Først blev jeg helt vildt bange for det ansvar, som jeg følte i det sekund. Fordi jeg ved, at jeg kan coache rytteren nok så meget, men når de først er på banen, så er de fuldstændig ”On their own” og så er det deres opgave at smelte sammen og ride røven ud af bukserne, uanset om de skal springe, er til military stævne, eller danser ballet i dressuren.
Men jeg har også efterfølgende trukket på smilebåndet af det og tænkt: ”Jamen de har jo ret. Når de kender deres hests tanker og følelser (energetisk), så er de jo unægtelig bedre stillet uanset hvad, fordi så er de sammen på en rejse om at der også er et ”HVORDAN HAR MIN HEST DET”? 
En rejse, hvor ponyen eller hesten ikke blot er et ”middel til målet”, men hvor det optager den om den rent faktisk har det godt. 


For at du som læser ved hvad det egentlig er jeg præcis laver som coach, så spænder det meget bredt J

I de Equicoach sessioner jeg har, hjælper jeg med følgende:

-Telepatiske sessioner hvor jeg aflæser hestens sindstilstand og energi omkring og op til et stævne

– Jeg gennemgår dens krop og hvor jeg mærker, at den er spændt. 

– Jeg afspænder selv mange af de heste som jeg kan stå fysisk sammen med via Kranio Sakral Terapi og Bemer Vet dækkenet og ellers henviser jeg til kollegaer rundt omkring i landet.

– Jeg laver lydtræning, paraplytræning, trailerlæsningstræning, vandgrave etc.

– Jeg fortæller rytteren hvad deres heste og ponyer mærker og hvordan de kan rette dem op via deres sæde og vægtbæring, så deres firbenede ven bedre kan klare opgaven

– Jeg gennemgår springbanen eller militarybanen med rytteren når jeg er fysisk tilstede. Altså går bane.

– Jeg gennemgår dressurprogrammet med rytteren og hesten inden opvarmningen

– Jeg er med ude til opvarmningen og beskriver på sidelinjen til fx træneren hvad hesten mærker

– og meget mere…

I disse dage har jeg knoklet for at gøre ponyer og heste klar til Bækgaardens Horsefestival, Balticup, DM i dressur for ponyer, DM for islandske heste, Nordisk Mesterskaberne for ryttere både i Danmark, Norge og Sverige.
Jeg ønsker dem alle sammen held og lykke. RID MED HJERTET DERUDE!

<3

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young | Webdesign 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”