Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Min hest er bange for plastikposer og presenninger

Når hesten er bange for plastikposer og presenninger, kan det være ekstremt farligt, fordi du måske har en hest, som kaster sig til siden, når den ser skyggen af en plastikpose.

Det kan også være, at din hest forsøger at flygte, når den ser en blafrende presessing over høballerne ved stalden, hvor I holder til.

Nogle heste kan ignorere begge dele det meste af tiden. Andre har 7 dage, hvor de ikke ser presenningen, men på 8’ende dagen gør de, og SÅ er den pludselig farlig.

Jeg kan altid anbefale at miljøtræne din hest eller pony i disse situationer.

Det kræver tålmodighed, kærlighed og en stor portion af din tid at få din hest til at vænne sig til og acceptere, at plastikposer og presenninger findes overalt, hvor I bevæger jer.

Men hvad er egentlig den typiske årsag til, at din hest eller pony er bange for dem?

Det siger måske sig selv, at din hest har et chok eller traume med sig, som du måske ikke helt har afkodet eller forstået endnu.

Tænk på, at plastikposer og presenninger er noget, som vi mennesker har skabt for at holde noget inde, bære noget, komprimere noget eller kunne transportere noget. 

Alt dette forstår hestene ikke. De ser, hører, mærker og føler noget, som de ikke forstår hvad er.

Derfor kan jeg varmt anbefale dig, at du stoler på, at din hest forstår alt, hvad du siger til den.

Den forstår dine ord. Når du siger et ord, så skaber du også ubevidst et billede for dit indre blik. Når dette skabes, skaber du også øjeblikkeligt en følelse for dit indre.

Derfor kræver det af dig, at du bliver i stand til at kontrollere flere dele inde i dig for at blive opmærksom på, hvad du sender ud til din hest, når du ønsker, at DEN skal være mere rolig i situationen.

Du kan se meget mere om lige netop dette emne i mit online adfærdskursus >> 

I det specifikke kursus kan du kan se mig hjælpe hoppen Kira, som er bange for både plastikposer og presenninger.

Du vil også se, at hun efter få minutter accepterer både plastikposerne og presenningerne, fordi hun får mulighed for telepatisk at beskrive, hvordan hun oplever situationen og begge genstande.

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”