Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Min hest nægter at have rytter på og har en eksplosiv adfærd fra jorden

Der findes nogle heste, som er så sensible og sensitive, at de har svært ved at klare opgaven både at have en rytter på og/eller at blive håndteret fra jorden.

Det er synd for ponyerne og hestene, fordi du og jeg begge ved, at de har den adfærd af en årsag.

Du kan være i tvivl, om de har ondt, om de har oplevet noget dårligt, eller om det er dig og dine evner, som ikke rækker langt nok til dem, som de er.

Disse heste har brug for, at du går ekstremt langsomt frem.

De fleste ryttere anskaffer sig en hest, fordi de glæder dig til at have et fristed med deres hest, at lære den at kende og at lege og træne sammen.

Det siger sig selv, at det er noget af et chok for jer begge to, hvis ingen af delene er en mulighed.

Måske har du købt en hest, hvor du ikke stiller krav til den og alligevel eksploderer den, når du bare ønsker at være sammen med den i liberty, eller når du longerer den.

Det er helt rigtigt forstået af dig, at din hest unægteligt må være af personlighedsprofilen: ”Den Sensitive”, fordi den oplever alting meget mere følsomt, end mange andre gør.

Den kan ikke gøre for det. Den er bare i verden på den måde og det er du højst sandsynligt også. Fordi jeg ved, at ”lige tiltrækker lige”.

Du har fået din pony eller hest af en grund, og den er kommet til dig for at lære dig noget, selvom du føler, at du snart ikke magter opgaven mere.

Din pony eller hest kræver tid, tålmodighed og ro.

Du føler måske, at du allerede har givet den det, men så må jeg være den, som fortæller dig, at når din bedste ven på fire ben reagerer sådan, så er det fordi den har følt sig presset på et tidspunkt. Mere end hvad godt var.

Der er hjælp at hente hos hestehvisker, Ditte Young. Jeg har skabt et online kursus til dig og din hest, som kan nikke genkendende til dette problem. Her viser jeg trin for trin, hvad du kan gøre, for at din hest får ro og føler sig tryg både fra jorden, men også på sigt med dig på ryggen.

Du kan se mere om adfærdskurset her >> 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”