Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Q&A

af Ditte Young · 21. januar 2014

Her er nogle af de spørgsmål, som jeg kan blive stillet når jeg arbejder med dyr. Her kan du læse svarene.

Q: Hvorfor fortæller min hest dig ikke, at dens mor døde for 4 år siden?

A: Fordi dyr svarer på det jeg spørger dem om og jeg spurgte ikke ind til dens mors død og hvordan den havde det med det.

Q: Hvorfor fortæller min hest dig ikke, hvad der vil ske med dens helbred i fremtiden?

A: Fordi de ikke allesammen kender deres helbredsmæssige skæbne i fremtiden. Dernæst så synes jeg, at det er meget ambitiøst at kræve, at dyr skal kunne kende til deres fremtidige helbredssituation, når vi mennesker ikke engang gør.

Q: Virker telepati lige så godt på et billede, som hvis du er fysisk til stede?

A: JA! Der er IKKE nogen landegrænser, når det kommer til telepati. Det er noget vi mennesker har behov for.

Q: Skal jeg tage dækkenet af hesten, når du står sammen med den, så du kan se mere detaljeret på dens krop?

A: Nej! Jeg kigger sjældent på dyrene, når jeg er fysisk tilstede. Men jeg kigger dem ind i deres øjne. Det er vejen ind til sjælen og tankerne for mig.

Q: Ved min hund, hvad der skal til for at den får det bedre?

A: Det kommer helt an på din hunds indsigt, viden, intelligens mm. Men de fleste dyr ved godt, hvad de har brug for når det kommer til enten helbredet eller relationer, som de vil have ændret lidt ved. Værende fx. en større tilstedeværelse med dyret.

Q: Hvorfor kan en killing ikke finde hjem, hvis den løber hjemmefra?

A: Det er der også nogle få killinger der kan. Min erfaring siger mig, at de ikke har udviklet sporsansen godt nok til at følge deres spor hjem igen desværre

Q: Hvorfor fortæller min hest dig ikke, at den har haft en forfærdelig fortid?

A: Fordi du ikke bad mig om at spørge ind til dens fortid og dyr svarer for det meste kun på de ting, som jeg fortæller dem. Dernæst fordi din hest forholder sig til, hvordan den har det i nuet sammen med dig. Og der trives den. Dyr fortæller om de ting, som gør indtryk på dem.

Q: Hvorfor fortæller min hund dig ikke, at den HAR været meget syg for 2 år siden?

A: Fordi det først og fremmest ikke gør et særligt indtryk på den lige nu. Men jeg kan ALTID spørge ind til hvordan den havde det med det, hvis du ønsker det.
Og så får du også svaret.

Q: Har du brug for at jeg sender dig hele hestens historik på en mail, før du går i gang med at tale med den?

A: Nej! Jeg spørger ind til hvordan den har det i nuet. Hvis der er episoder fra fortiden du vil vide noget om, så send dem til mig.
Så spørger jeg den og du får svar.

Q: Hvorfor kan du ikke huske, hvad du har talt om med mit dyr i detaljer, når du har telepateret med den?

A: Fordi jeg på en måde “tænder” en del af min hjerne for at være i stand til at telepatere og når jeg er færdig så “slukker” jeg den del i hjernen igen. Jeg kan ikke gå rundt til og være “åben” overfor telepati hele tiden. Det er så krævende og drænende. Jeg tænker, at min hjerne har denne mekanisme, for at passe på sig selv. Det betyder også, at når jeg er gået fra en kunde, eller jeg har sendt en mailtelepati afsted, kan jeg ikke huske, hvad jeg har skrevet dagen efter. HVis jeg genoptager samtalen eller taler med ejeren intensivt efterfølgende, så husker jeg det meste af telepatien igen.

Q: Hvorfor kan jeg ikke deltage på Modul 4, selvom jeg kun tog Modul 1 i sin tid?

A: Mine kurser er bygget op, så man gradvist bliver dygtigere og dygtigere i takt med øvelser og teorien. De fleste kursister er så trætte efter en kursusdag, så de oftest går hjem og sover 13-16 timer, fordi de ikke er vant til at telepatere. Andre føler en form for eufori, men kortvarigt. Så trættes de enormt dagen efter igen. Der er så store spring fra hvert modul i sværhedsgrad, så Modul 1’er kursister ikke ville stole nok på sig selv og deres evner, hvis de stod på et Modul 4, hvor kursisterne fx. ikke får særlig meget støtte fra mig, men kastes ud i øvelser omkring personlighedsprofiler og adfærdsændringer. Hvis man ikke har lært de gængse regler til at ændre adfærd på Modul 3 fx. vil man opleve, at man føler sig tabt.

Som I kan læse, så er telepati langt mere simpelt på nogle områder, end mange tror.

Det er helt nede på et basis niveau, hvor I skal forestille jer, at det ikke er anderledes, end at kommunikere med et 4 års barn. Nogle dyr har en kæmpe viden, åndelig indsigt og stor intelligens og kan altid beskrive ting yderst rammende, rørende fx. person relationer mm. MEN det der er “the tricky part” i telepatien er, at de fleste dyr
fortæller om de ting, SOM GØR INDTRYK PÅ DEM I NUET. Det gælder altså både helbredsproblemer, relationer, chok traumer mm.

Kærligst
Ditte Young

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young | Webdesign 

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”