Vid dig sikker inden du vælger din nye hest

Er du usikker på om den hest du har udset dig, er det rigtige match?

OBS: ØNSKER DU AT LÆRE AT KOMMUNIKERER MED DYR? KLIK HER

Hvor mange af jer, har ikke oplevet at få en ny hest hjem, som pludselig står med konstante skader, en ny adfærd, eller bare viser sig at være en helt anden, end den du regnede med, at den var?

Hvordan ville det være, hvis alt dette kunne være undgået – at du fra start havde vidst med 100% sikkerhed,hvad der kom hjem med traileren?

Både for din og ikke mindst hestens skyld, ville jeg elske hvis denne afklaring var på plads lidt oftere.

Der kan gemme sig mange ubehagelige overraskelser, og mange heste ender som kastebolde af denne grund.

Forleden telepaterede jeg med en hest som INGEN traumer eller angst havde, (dette sker sjældent) fordi den havde været hos samme ejer hele sit liv. Er det ikke tankevækkende? – Det siger noget om, hvor voldsomt det er for en hest at skifte hjem og ejer – og især hvad et fejlmatch kan gøre!

Forleden blev jeg kontaktet af en kvinde. Hun havde udset sig en hest. Men hun oplevede tvetydige signaler fra ejeren af kontra, hvad hun oplevede hos hesten. 

Hvad var op og ned?

SE ONLINE KURSET: SÅDAN OPDAGER DU OM DIN HEST HAR ONDT! KLIK HER

Ejeren omtalte hesten som nærmest ubrugelig. Kvinden så derimod en hest, der gerne ville, men ikke fik lov. Hun så en hest med MANGE låsninger som aldrig var blevet behandlet.

Derfor blev jeg kontaktet. Hvor blev jeg dog GLAD! For hver hest, der kan undgå at blive misforstået eller blive en kastebold, har vi været med til at give den et bedre liv.

 Jeg blev meget rørt, da jeg gik i gang med at telepatere med hesten. 

Jeg mødte den kærligste hest, der mere end noget andet bare gerne ville elskes for det og den han var og er.

Han var slukket. Han havde mistet sit mod. Sin selvtillid. Han var konstant omtalt som: Hesten med problemer”.

Jeg mærkede også en gnist af håb i ham. Håbet om at blive købt af samme kvinde, der havde kontaktet mig. Hos hende følte han sig tryg, og han fortalte mig, at alt det hun søgte, kunne hun få i ham. 

Jeg mærkede flere forskellige ting: At han var låst i korsleddet, hoftebøjerne, skulderen, begyndende gigt, og at han længe havde kompenseret og brugt sig selv skævt. Jeg så dermed nærmest kroniske låsninger og spændinger, som ville kræve behandlinger løbende og ikke blot et par gange.

SE OGSÅ ONLINE KURSET HVORDAN FÅR JEG EN HOLDBAR HEST MENTALT OG FYSISK. KLIK HER.

Jeg fortalte kvinden, at hvis hun anskaffede sig hesten, ville det kræve ekstrem meget fokus og ufattelig mange behandlinger. Den slags er ikke gratis og kræver et tålmodigt mindset og en forstående ejer. Jeg forklarede hende, at denne hest ville komme til at koste hende rigtig mange penge i behandlinger, dyrlæge regninger og ny saddel og det blev hun nødt til også at forholde sig til, inden hun købte ham.

“Det skræmmer mig ikke” svarede kvinden. “Det skræmmer mig mere, hvad der ville ske med ham, hvis ikke han blev min!” lød svaret. Hun begyndte at græde. 

Imens mærkede jeg en hest, der nærmeste stod som et lille barn og hoppede og håbede på at blive valgt til og elsket.

Hun ville sådan have ønsket, at han allerede som unghest var kommet i behandling for disse ting. Hun havde selvfølgelig ønsket sig en hest uden disse problematikker. Men inderst inde hørte hun konstant den samme hvisken: “Tag ham!”

Kvinden fik fat på papirene fra handelsundersøgelsen, samt dyrlæge journalerne på hesten, som pegede på fuldstændig de samme ting, som jeg havde set under telepatien.

Kvinden vidste nu PRÆCIS hvad hun stod med. Det gav hende en fordel: Hun kunne bearbejde det på forhånd og lægge en plan. 

Frem for at blive ubehageligt chokeret, når hun fik hesten hjem, var hun nu forberedt på hestens sind, psyke og helbred. 

Hesten ville med stor sandsynlighed igen blive et “træls problembarn” samt en frustration for kvinden, hvis IKKE hun havde fået denne indsigt. Det fik egentlig kun hendes moderhjerte til at banke lidt mere.

Og endnu vigtigere: Hun vidste at hun fik en hest som ville elske hende højt. Perfekt eller ej, en soulmate var nu på vej i hendes retning.

𝓛𝔂𝓼 𝓸𝓰 𝓚æ𝓻𝓵𝓲𝓰𝓱𝓮𝓭

𝓓𝓲𝓽𝓽𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓷𝓰

Jeg læste helt tilfældigt, at Ditte Young havde lavet kurset “Hjælp! Jeg har rideangst”. 

Min mand sagde: “Gør det skat. Du har intet at miste”

Jeg købte kurset. Da jeg lavede meditation øvelsen kom jeg til at græde, ikke pga. frygten, men forløsningen af, at jeg nu kom til at føle det og fik overspolet det grimme minde om, hvordan det skulle have været.

Jeg følte pludselig ro i mig selv. Jeg har rigtig mange minder i mig stadig, men jeg sagde til mig selv idag, at NU gør vi det. Jeg sagde til Prins, at jeg er i gang med at arbejde med mig selv, og jeg nu har fået nogle konkrete øvelser af Ditte.

Så red vi i skoven i 5 minutter alene og hjem igen! Han blev simpelthen så glad.

Det er en kæmpe sejr for os begge, jeg tør nu tro på, at vi kan komme over det sammen nu.
Jeg var meget spændt på, om vi kunne, og om jeg kunne bevare roen. Det kunne jeg! Selv efter staldhunden rendte ud foran os, brugte jeg vejtrækningøvelserne fra Dittes kursus og fik ro på. Jeg fik slet ikke den følelse som tidligere, at jeg ikke kunne være i det .

Jeg kan virkelig anbefale kurset “Hjælp jeg har rideangst”.

Kærligst, 
Anita 

Ditte Young | Forfatter | Dyretelepatør | Clairvoyant | Equicoach | Underviser på Dyretelepatør Uddannelsen

Lær at forstå dit dyr

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis adgang til minikurset “Dyrs personlighedsprofiler og adfærdsproblemer”